Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Δήλωση Γιώργου Θ. Κανελλάκη

 upd 6-5-2021 : ευχαριστούμε τον blogger για επαναφορά ανάρτησής μας αλλά συνάμα είμαστε και απόλυτα ευτυχείς για την ευθυκρισία που επέδειξε σε μια κατάσταση ανάμεσα σ' εμάς και σε ... κάποιους ΨΕΥΤΕΣ & ανεπαρκείς ! Δε θα δώσουμε συνέχεια, δε θα αναφέρουμε την συγκεκριμένη ανάρτηση, δεν θα πάψουμε να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά και την ψυχή μας καθαρή, καθώς βασική μας αξία αποτελεί το : Το να λες ψέματα, είναι κακό και άθλιο. Το να ξέρεις την αλήθεια και να μη την λες ή να την διαστρεβλώνεις ή να την αποκρύπτεις ή να κάνεις κατάχρηση εξουσίας είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις για όλη την Κοινωνία.


 

 Σήμερα διαπιστώθηκε ότι ο blogger που μας φιλοξενεί επί σειρά ετών ΚΑΤΕΒΑΣΕ - ΦΙΜΩΣΕ - ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ μια ανάρτηση του ημερολογίου - blog μας. Όχι του blog μου, αλλά του blog ΜΑΣ. Blog για το οποίο ευθαρσώς και όπως πάντα ανέλαβα εξ αρχής την πλήρη ευθύνη όσων αναρτώνται.

Κατόπιν αυτού στείλαμε αίτημα στον blogger για να επανεκτιμήσει την κατέβασμα ανάρτησης που ΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟ δεν παραβαίνει τις αρχές, την πολιτική περιεχομένου του blogger που περιγράφονται ευκρινώς στο https://www.blogger.com/content.g?hl=el και σεβόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ !

Η ανάρτηση αυτή ξεκινούσε με την αράδα :"Εις το Όνομα της Δικαιοσύνης, του Κοινού Καλού και της Δημοκρατίας", και μόνο τέτοια ήταν ! Χωρίς ύβρεις, χωρίς πώληση ναρκωτικών, χωρίς ρητορική μίσους, χωρίς γυμνό, όπως πάντα χωρίς εκβιασμούς, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ -έστω "λευκό" ΨΕΜΑ !

Τελειώνοντας επί του παρόντος αναφέρουμε πως μόνο ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα, γνωρίζοντας εκ των έσω καταστάσεις, υφέρπουσες συμπεριφορές και τις αήθεις τακτικές τους, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις αναγκαίες προφυλάξεις μας.

Καλημερίζοντας αυτές που θορυβήθηκαν και λειτούργησαν παρανόμως για άλλη μια φορά, δείχνοντας και αποδεικνύοντας ότι στο κατεβασμένο κείμενο αναφέραμε περιγράφοντας ΜΟΝΟ την -πικρή γι αυτές- ΑΛΗΘΕΙΑ,

 

για το gkanellakis.blogspot.com


Γιώργος Θ. Κανελλάκης & Θυμέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου