Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Μαθήματα τραπεζικής για Επόπτες, Ελεγκτές, Τραπεζίτες, Τραπεζικούς (αλλά και για Πολίτες, λογιστές, δημοσιογράφους, δικηγόρους κ.ά.)

Βρισκόμαστε στο "μακρινό" 1992 απ΄ όταν η διοίκηση της τράπεζας Εργασίας δημιουργούσε ένα πόνημα δυνάμει του οποίου, στηριζόμενη επάνω σε "αδυναμίες" που παρουσίαζαν κάποιοι πιστοδοτικοί φάκελοι, κατέγραφε ορισμένες παρατηρήσεις, συστάσεις και οδηγίες προς τα Credit (εκείνους που ήλεγχαν και συνέτασσαν τα αιτήματα των πελατών, προς την Διοίκηση).


 Συνιστούμε σε όλους σας, είτε έχετε τραπεζικά δάνεια - είτε όχι, είτε είστε Δικηγόροι - είτε πελάτες τους, είτε είστε "ελεγκτικές εταιρείες" - είτε όχι, είτε είστε "επόπτες" κεντρικών τραπεζών - είτε είστε δανειολήπτες, ... φερέλπιδες τραπεζίτες, τραπεζικοί (: τραπεζικοί υπάλληλοι) να διαβάστε ΚΑΛΑ, το
τμήμα από ΚΑΠΟΙΕΣ από τις Αρχές της πραγματικής Τραπεζικής Πίστης.

Τραπεζική Πίστη που με δόλο ( ; ) κατήργησαν οι σύγχρονοι τραπεζίτες, οι τράπεζες τους και τα μεγαλοστέχη τους, έτσι ώστε να είστε ΟΛΟΙ σας υποχείρια και εκβιαζόμενοι της ολιγαρχίας του Λευκού Κολάρου.








Σημειώνεται και τονίζεται ότι : οποιαδήποτε παρέκκλιση εκ των ανωτέρω (είτε από Ελεγκτές, είτε από Τραπεζίτες, είτε από στελέχη και δικηγόρους Τραπεζών) αποτελεί μόνο ΔΟΛΟ με αυτοσκοπό ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ότι έχετε και για να οφείλουν και τα τρισέγγονα σας, στην elit.

Με κάτι περισσότερο από αγάπη, σεβασμό και πραγματική φιλία σε όσους "με πέταξαν στα βαθιά" του Credit (σ.σ. το έκαναν ο αείμνηστος πρόεδρος της Τράπεζας Εργασίας Κωνσταντίνος Καψάσκης και ο πάντοτε σεβαστός και αγαπημένος Φίλος Διευθυντής του καταστήματος Αγγελοπούλου, ο Γιώργος Μπασιώτης) αφού έζησα" όσα ακροθιγώς παραθέτω στο Καψάσκης : παιδί μου, η Τραπεζική είναι πιο εύκολη και από την μοδιστρική, αρκεί να είσαι τίμιος, ακέραιος, να έχεις θάρρος και εμπορικό μυαλό

Εμένα που είχα -απλώς- τελειώσει ένα Λύκειο, αλλά είχα την "κακιά συνήθεια" (σύμφωνα με κάποιους παλιανθρώπους) να μη τα παίρνω και να παλεύω κατά παλιανθρώπων, επίορκων και απατεώνων.


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Παρανόμως και παρατύπως απολυμένος από την ΜΟΝΗ τράπεζα από τις 3 που υπηρέτησα (τράπεζες Εργασίας, Πειραιώς, Αττικής). Από την Attica bank που ΔΕΝ ανεχόταν τον καθάριο τρόπο ελέγχου των πιστοδοτήσεων της. Στάλα - στάλα.  

 

Συνεχίζεται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου