Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Θανάση το 'πιασες ! Και δε σου το 'χα ! Ζητήθηκε άνοιγμα λογαριασμών και ΑΝ έγινε έλεγχος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

15 Ιουλίου 2020 τονίσαμε ότι, μέσα σε ελάχιστες ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ώρες ΔΕΝ προλαβαίνει να γίνει έλεγχος διατραπεζικής και διακρατικής πορείας και ελέγχου καθαρότητας ενός εμβάσματος εκ ποσού 3.000.000 € (βλέπε υπόθεση Καλογρίτσα - Attica bank - CCC στο : T-17. Κυριάκο Τόμπρα, έχω απορίες για τα 3 εκατ €).

 

20 Απρίλη 2021 επανήλθαμε με το Επανάληψη. Αρκούν σε μια τράπεζα 8 ώρες για να ελεγχθεί η πορεία και η προέλευση 3 εκατ. € ; προσπαθώντας (και προφανώς επιτυγχάνοντας) να εγερθούν συνειδήσεις που θα ψάξουν για να βρουν, ότι βρουν στην πορεία ενός τεράστιου κονδυλίου που μέσα σε 4 ημέρες (μεσολαβούσης της Αργίας του Σαββατοκύριακου) θα ευρίσκετο η καθαρότητα (ή μη) του ποσού των 3.000.000 €.

 

Τότε μάλιστα, στις 20 Απρίλη του τρέχοντος έτους, ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ τραπεζικό στέλεχος, που έχει στο ενεργητικό του χιλιάδες ώρες Ελέγχων σε τράπεζες, απαντώντας στο ερώτημά μας "Τραπεζίτη Δημόσιο Ταμείο ΤΜΕΔΕ, έστειλε ποτέ μέλος σου χρήματα στο εξωτερικό ή περίμενε από το εξωτερικό και του αρκούσαν 8-10 ώρες για να διαπιστωθεί από την τράπεζα η καθαρότητα ή μη, της πράξης ;", ανέφερε :

 "8 ΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΙΣΩΣ !! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ".

 

Σήμερα 11-5-2021,  διαβάζουμε :  

Το άνοιγμα των λογαριασμών του  Χρήστου Καλογρίτσα και του λιβανέζικου κατασκευαστικού κολοσσού CCC συμφερόντων Χούρι, αποφάσισε να ζητήσει από την Τράπεζα της Ελλάδος η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Νίκο Παππά.
Στόχος είναι να διερευνηθεί η διαδρομή του χρήματος από το Λονδίνο προς την Τράπεζα Αττικής  και το Άμπου Ντάμπι.

Η Προανακριτική προχώρησε σε ερώτημα προς την Τράπεζα της Ελλάδας για το αν έχει υπάρξει έλεγχος νομιμότητας της προέλευσης του εμβάσματος των τριών εκατ. ευρώ τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως προκαταβολή στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Αναλυτικά στο hellasjournal.com

Χάιντε να δούμε τι θα δούμε ... 

 

Υγ 1. Θανάση Πλεύρη, δε ρωτάς και τις υπηρεσίες Εσωτερικού Ελέγχου και της Κανονιστικής Συμμόρφωσης της attica bank, μήπως έκαναν εκείνες τον "έλεγχο"

Υγ 2. Παρεμπιπτόντως, ρε συ Νίκο Δαυίδ, ελεγκτή της Attica bank, σε τι έξοδο έβαλες στις αρχές του 2018 τους μετόχους (ΤΜΕΔΕ-ΕΦΚΑ κλπ) της τράπεζας, επιχειρώντας να βρείτε την αναγνωσιμότητα του παρόντος χώρου ; Ή δεν τη σκέφτηκες εσύ την "μαγκιά" ;

 

Τα καλύτερα έρχονται !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου