Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Κούνια που σας κούναγε. "Αυτοί"


Εδώ (κι όχι μόνο) μέσα γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως ορισμένα μας κείμενα μπορούν να χαρακτηριστούν ως "ακαταλαβίστικα".

Κι όμως. Τίποτα δεν γράφεται τυχαία και τίποτα δεν αναρτάται για "χαβαλέ". Εν τω προκειμένω, σε αυτά τα "ακαταλαβίστικα" κείμενα μας, ΑΥΤΟΙ που πρέπει να πάρουν το "μήνυμα", το παίρνουν και μάλιστα πεντακάθαρα και χωρίς να μένουν, μετά την ανάγνωση, με απορίες.

Στο σύνολό τους, ΑΥΤΟΙ, οι "παραλήπτες" είναι απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, εγκληματίες, παλιάνθρωποι του λευκού κολάρου ή της γκλίτσας και διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι τους.

Σ' ΑΥΤΟΥΣ λοιπόν, σήμερα θα παραθέσουμε μόνο μερικές αράδες : 

αισθάνεστε καλυμμένοι από τις ασυλίες σας ; νιώθετε ισχυροί και ως οι "γενικοί γαμάω" της οικουμένης ; έχετε ανάγει τις απειλές και τους εκβιασμούς σε ... έδρα του πανεπιστημίου MIT ; πιστεύετε ότι είμαστε 2 ; 5 ; 10 ; 50 μήπως ; 

Κούνια που σας κούναγε !

Κάντε λίγη υπομονή, απολαύστε τα κοψίδια, τις αστακομακαρονάδες, τα εσπρεσάκια σας, πάρτε μια σακούλα viagra μετά την κόκα σας ή τη φούντα σας για να κάνετε γούστα και περιμένετε διότι τα καλύτερα έρχονται. 

 

gkanellakis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου