Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Όλοι στην Ελλάδα είναι για χέσιμο, εκτός από τους Τόμπρα, Καλογρίτσα και Λασκαρίδη (που τους χέζουν όλους)


Το χέσιμο σ' αυτή τη χώρα goes to the cloud (πάει σύννεφο), όπως θα έλεγε και ο Τσίπρας.

Και εξηγούμαι,


Χέσιμο 1) προ μηνός και κάτι, ο Κυριάκος Τόμπρας, δηλαδή ο μεσάζοντας της "συμφωνίας" ανάμεσα στην κατασκευαστική CCC, Καλογρίτσα, Attica bank, Νίκο Παππά, στην προανακριτική της Βουλής, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε : είστε κότες και χέστες. Αναλυτικά δες κάνοντας κλικ εδώ.

Χέσιμο 2) Προχθές, ο Χρήστος Καλογρίτσας, στην ίδια προανακριτική, απευθυνόμενος προς του βουλευτές της ΝΔ είπε : είστε χέστες. Αναλυτικά δες κάνοντας κλικ εδώ.

Χέσιμο 3) Σχεδόν ταυτόχρονα με τον Καλογρίτσα, ένας άλλος που "ήθελε να κάνει την ανάγκη του", ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης δήλωσε : έχουμε χεσμένο τον πρωθυπουργό. Αναλυτικά δες κάνοντας κλικ εδώ.


Ρε παιδιά, ρε Έλληνες, μήπως θα έπρεπε να αντιληφθούμε ποιους πρέπει εμείς να χέσουμε ; Και επειδή εμείς είμαστε 11.000.000 ενώ εκείνοι καμία 1000άδα, μήπως το δικό μας χέσιμο σε δαύτους, δώσει μια οριστική -υπέρ ημών- λύση ;


Ξέροντας ότι το ΚΚΕ θα καταδικάσει και θα αποκηρύξει το ανωτέρω χέσιμο μας, όπως έκανε και με το πέσιμο στο μαγαζί της μαντάμ Χαρδαλιά (βλέπε εδώ), arrivederla ...



Χρήστος .........λος




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου