Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Με το στόμα άρα μάρα, με τα χέρια κουλαμάρα (*), ο Καρατζαφέρης και ο εμετικός ζόφος της κοινωνίας

Από τις αρχές των τρισάθλιων και εγκληματικών μνημονίων ο τότε τιτάνιος ... πολιτικός σωτήρας Γιώργος Καρατζαφέρης έλεγε στον Παπαδάκη πως προτιμά τα παιδιά μας να τα "χαϊδεύουν" οι εχθροί παρά να πεθαίνουν από πείνα.  

 

 

Το κατωτέρω βίντεο το είχαμε κρατήσει και, παρά το κατέβασμα του από το youtube, το σηκώσαμε ξανά και θα το ξανακάνουμε, αν κάτι του "ξανά-συμβεί" ...

 

 


Το ερώτημα που γεννάται είναι ένα. Ο Καρατζαφέρης προέβλεπε καταστάσεις ή τις δημιουργούσε και τις βλέπουμε σήμερα ως αυτοτροφοδοτούμενη "προφητεία" ; 


Κατ΄ εμάς, αυτός και οι 300 όμοιοι, μαζί με την τερατώδη Ε.Ε. του και τον Γερμανό Klaus Schwab του World Economic Forum δημιούργησαν τις κτηνωδίες που σωρηδόν βγαίνουν στην επιφάνεια, τις τελευταίες ώρες.


Ο νεποτισμός των προυχόντων μαζί με την εξαθλίωση, την εξαχρείωση και τη δουλικότητα

των μαζών, παντρεμένες με τοξική διαφθορά, νιχιλισμό και ακατάσχετη παπαρολογία στο δημόσιο λόγο και στη Βο(υ)λή, απογύμνωσαν την ... προφητεία στα σημερινά πρωτοσέλιδα των καναλιών και των sites.

... προφητεία που συμπεριλαμβάνει και τα σκουπίδια των τηλεοπτικών καναλιών (realities shows) που πάμπολλα εξ αυτών αυτοκτονούν, κλέβουν, εκπορνεύονται.


* Με το στόμα άρα μάρα, με τα χέρια κουλαμάρα : παροιμία που απαντάται στις Κυκλάδες και περιγράφει το απλό. Μπορείς με το μυαλό σου ΑΘΛΙΕ να σκέφτεσαι ότι θες, όμως ΔΕΝ μπορείς ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΕ να το κάνεις πραγματικότητα!

Προτίμα να αυτοκτονήσεις και να καείς στην κόλαση του Δάντη, παρά να ακουμπήσεις επάνω σε Ιερά και Όσια. Και τα παιδιά, είναι μια τάξη εκ των Ιερών και των Οσίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου