Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Η ισοπέδωση όσων αυθαιρέτησαν, άρπαξαν, διέλυσαν. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος ! Θα καθίσουν στο σκαμνί, οριστικά και αμετάκλητα !

Οριστικά και αμετάκλητα θα καθίσουν στο σκαμνί !

Κι εκεί θα αρχίσουν τα καλύτερα !

 
Η αδιαφορία μας και η αδράνειά μας, ατομικά αλλά και συλλογικά ως Πολίτες και Φορείς, πάντοτε λειτουργεί σε βάρος των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας.
 
 
Εδώ και χρόνια, προ της παράνομης, αντικαταστατικής και εκδικητικής απόλυσής μου από την τράπεζα Αττικής (Attica bank, κατά κόσμον) προειδοποιούσα ΕΓΓΡΑΦΩΣ τα ανώτερα κλιμάκια μου πως η τράπεζα αρμενίζει στραβά και κυρίως πως τα λεφτά που διαχειριζόμασταν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, αλλά των ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ !
 
 


Κάποιοι όμως νιώθοντας "ασφαλείς" με τις πολιτικές ή τις πολιτικάντικες πλάτες τους, συνέχιζαν την διάλυση της τράπεζας και κατ' επέκταση την διάλυση των μετόχων της τράπεζας.

Αρχής γενομένης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνεχίζοντας στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στην Εθνική Τράπεζα, στο Ταμείο των Μηχανικών, στο Ταμείο των Τραπεζοϋπαλλήλων, της ΕΥΔΑΠ και άλλων πολλών, η διάλυση, η εξαφάνιση των χρημάτων τους, ήταν θέμα χρόνου από την στιγμή που "επένδυσαν" σε μια τιτάνια ΑΠΑΤΗ όπως είναι ο "φάκελος Attica bank".
 

Τόσο τιτάνια, που ακόμη και οι απάτες με το χάρισμα της Αγροτικής τράπεζας, τον ξεπεσμό και την πτώχευση των τεσσάρων "συστημικών" τραπεζών ωχριά εμπρός στα της Attica bank, αν λάβουμε υπόψη μας τα 2+ δισ € που εξαφανίστηκαν εκεί μέσα και πως ανέκαθεν η Attica ήταν ΜΟΝΟ το ~1,5% έως 2% του τραπεζικού συστήματος.
 

Η υπόθεσή της έκλεισε (σε πρώτο στάδιο) μπαίνοντας σ' αυτήν το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ; 
ΟΧΙ !

 
Και μάλιστα "ΟΧΙ" βροντερό αφού το ξέμπλεγμα του μίτου της άρχισε με τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, επιτεύχθηκε η ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ παραπομπή των υπευθύνων που έδωσαν (λες και τα έφεραν από σπίτι τους) 55.000.000 € από το Δημόσιο Ταμείο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην ... επένδυση της Attica bank.

Προσωπικά ως Πολίτης θέλω να ευχαριστήσω, τον Σαράντο Φιλιππόπουλο καθόσον, μαζί και με άλλους συναγωνιστές συναδέλφους (τον μπάρμπα Νίκο Κάβουρα, τον Παντελή Τσίτο, τον Νίκο Αλεξόπουλο, την Μαρία κά) στάθηκαν στο ύψος αυτού που προσωπικά ονομάζω Αξίες, Ηθική, Ντομπροσύνη, Αξιοπρέπεια !

Και όλοι μαζί και ο καθείς ξεχωριστά, δεν φοβηθήκαμε, δεν κλατάραμε, δεν κουραστήκαμε παρά τις απειλές, τις φοβέρες, τους ηλεκτρονικούς (και μη) πολέμους και άλλα πολλά ...
 

Σημείωση : για τους "άλλους", τους διαφθορείς, τους κλέφτες του Δημόσιου Χρήματος, τους ολίγιστους ψυχικά και υποκειμενικά, τώρα τα καλύτερα έρχονται !
 
Τι συνέβη και γεμάτος συγκίνηση, περηφάνια, "μνήμες" και εμπιστοσύνη σ' αυτό που ονομάζεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αναφέρω όλα αυτά ; 
 
 
Υγ. 1. Μηχανικοί  του ΤΜΕΔΕ που χάσατε 1+ δις στην ... επένδυσή σας (όπως σας έλεγαν ΑΘΛΙΟΙ), είχατε διαθέσιμο πεδίον Δόξης Λαμπρό, όμως το χάσατε. Όπως και τα χρήματά σας ! χωρίς να σημαίνει πως χάσατε την Τιμή σας αφού υπήρξαν μονάδες δικές σας που με τα πενιχρά τους μέσα υπεράσπισαν αυτό που ονομάζεται "Κοινό περί Δικαίου Αίσθημα"
 
Υγ. 2. Πετράκη, εγώ καλά σου τ΄ λεγα και τ'  άκουγες παράλογα ...
 
 
Τραπεζοϋπάλληλοι υπογράψτε ΑΥΤΟ ΕΔΩ (<- κάνε κλικ)



Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου