Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Κράτος, παρακράτος, τραπεζίτες και Παναμάς (και στοές)

Αν προσπαθεί κάτι το "σύστημα" και το διαχρονικό μεταπολιτευτικό καθεστώς, είναι να πείσει τον κόσμο πως στα Panama papers περιέχεται μόνο ο Σταύρος Παπασταύρου. Άντε και κανά - δυό παραπάνω. Και αυτό την ώρα που είναι γνωστό πως εμπεριέχονται πάνω από 230 παρουσίες off shore Ελληνόφωνων ... συμφερόντων. Αν θυμηθούμε λίγο ΑΥΤΑ ΕΔΩ και αν προχωρήσουμε στο νεώτερο :
     

θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονισθεί πως, όλα αυτά θα ήταν ... λεπτομέρειες αν δεν υπήρχαν περίεργες συμπτώσεις που -όμως- βάζουν τα πάντα σε μια τάξη, έτσι ώστε, κάποια στιγμή, όταν
επανέλθει η Δημοκρατία στην Χώρα και πρυτανεύσει το Σύνταγμα και όχι οι εξωκείμενες επιβολές, κάποιοι Λειτουργοί της Δικαιοσύνης να κάνουν ότι πρέπει και οφείλουν !

Επί παραδείγματι, το να γνωρίζει ο Ελληνισμός πως ο μεγαλοδικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης (και δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου) διαθέτει off shore στα Panama papers είναι λίγο μιας και θα πρέπει να συνεκτιμηθεί πως η off shore καταχωρήθηκε την 12-11-1974. Δηλαδή, 2 μήνες μετά την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Του δικηγόρου, που τότε ήτο 22 ετών ...
(η ανωτέρω φωτογραφία προέρχεται από ΕΔΩ και από ΕΔΩ)

Καιροί άσχημοι, καιροί περίεργοι, καιροί όπου η αποπνεύουσα των καταστάσεων δυσωδία θυμίζει πως, ΤΙΠΟΤΑ από όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια δεν έτυχε. ... Απλώς, ... πέτυχε ένα σχέδιο καλοστημένο όπου "υπηρεσίες" (παρακράτος), τραπεζίτες, επιχειρηματίες και γενικά η ... άρχουσα τάξη εφάρμοσε ότι είχε σχεδιάσει προ 15 και πλέον έτη !

Έτσι, ΑΦΟΥ διαβαστεί ΛΕΞΗ - ΛΕΞΗ το απίστευτο ρεπορτάζ στο http://lobbystas.gr/world-exclusive-μέρος Α συνεχίστε στο http://lobbystas.gr/world-exclusive-μέρος Β χωρίς να παραλείπετε ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ !!!


Τώρα -για την ώρα- μπορείτε να ... φωνάξτε όλοι σας : "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" και μπορείτε επίσης να συνεχίστε την καναπεδιακή σας διαμαρτυρία, χωρίς να αντιδράτε όπως κάνουν -κυρίως- οι ΝΕΟΙ σε όλη την Ευρώπη, όπου, πρωτοστατούν στο να πάρουν πίσω την ζωή τους, αφήνοντας τα λογιστάκια που ως γκομενάκια του συστήματος που γλύφουν κοκαλάκια από τα ψίχουλα που αφήνουν να πέσουν κάτω οι ... άρχοντες, προσπαθούν να μας πείσουν (εντέχνως όπως πιστεύουν) πως : "ααααα τι είναι αυτά που λες ;;;"

Επανέρχομαι και ας γαβγίζουν τα τσοπανόσκυλα (τους) ή έστω, ακόμη και αν δημιουργούν εκεί που δε πρέπει εντάσεις ... 

Καλά "λέει" κάποια ψυχή !!! "Τα καλύτερα έρχονται" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου