Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

O Obama στηρίζει την παραμονή στην Ε.Ε, κορόιδο που πιστεύεις πως έχεις τα ίδια συμφέροντα μαζί τους

Σε μια κίνηση απελπισίας που όμοια της έχει καταγραφεί μόνο τις παραμονές του Ελληνικού Δημοψηφίσματος του 2015 (28-7-2015 για να μη ξεχνιόμαστε) όπου, ενώ ο Ελληνικός Λαός περήφανα φώναξε με συντριπτικό ποσοστό 61,3% ΟΧΙ, οι φτηνοί το μετέτρεψαν σε ελεεινό ... ναι, ο Ομπάμα σπεύδει στην Αγγλία να πείσει τον εκεί πληθυσμό για να μη ψηφίσουν κατά της Ε.Ε.

Τότε, τις παραμονές του Δημοψηφίσματος ΜΑΣ, θα πρέπει όλοι να θυμηθούμε πως βγήκαν όλα τα σκύβαλα από τις ντιβανοκασέλες και μιλώντας σε όλα τα ΜΜΕ προσπαθούσαν να μας πείσουν για να ψηφίσουμε "ναι". Από Κώστα Καραμανλή μέχρι τον Κώστα Σημίτη και τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Όλοι τους, έτρεχαν ασθμαίνοντας να μας πουν "ψηφίστε ναι" ή πως δεν είναι συμφέρον μας η έξοδος από τον θανατηφόρο ναζιστικό ολοκληρωτισμό της Ε.Ε . Μόνο ο Άκης

Τσοχατζόπουλος δεν πρόλαβε να βγει τότε να μας κάνει σύσταση για να ψηφίσουμε ... ναι !!!

Έτσι αντίστοιχα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, σπεύδει εσπευσμένα ο Μπάρακ Ομπάμα να συμπαρασταθεί στον Κάμερον. Συγκεκριμένα : "Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρενέβη με άρθρο του στη βρετανική πολιτική, καλώντας τους Βρετανούς να απορρίψουν την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο άρθρο του στην «Daily Telegraph», ο κ. Ομπάμα γράφει: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μετριάζει τη βρετανική επιρροή, τη μεγεθύνει». Ο Μπαράκ Ομπάμα στηρίζει προσωπικά τον Ντέιβιντ Κάμερον και γενικότερα τη φιλοευρωπαϊκή πορεία της χώρας, μεταδίδει η DW.

Μελλοθάνατο κορόιδο που φοβάσαι την έξοδο από Ε.Ε. και από το euro, φάε σανό και περίμενε να σε σώσουν ... το ξανθό γένος, οι εξωγήινοι ή καμία προφητεία ... 

Περίμενε και μη βγεις έξω μπροστά στο ... κοινοβούλιο να απαιτήσεις την ζωή σου που στην κλέβουν οι Ε.Ε. και το euro τους !!!

I want to be - your sledgehammer
Why don't you call my name
Oh let me be your sledgehammer
This will be my testimony
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου