Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Προς Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος 2

Κοροϊδεύετε τον κόσμο ακόμη ρε πολιτικάντηδες ενόσω οι τραπεζίτες κάνουν πάρτι με τα λεφτά του γνωστού ...

Πάρτι κάνουν οι τραπεζίτες. Πάρτι περιμένοντας την νέα, νέα, ... νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κατά επιπλέον 10 δις euro

Και αυτά γίνονται ελέω της Τράπεζας της ... Ελλάδος αλλά και της Δικαιοσύνης που δεν τους έβαλαν κάτω και να ζητήσουν εξηγήσεις (αρχικά), διευκρινήσεις για τα χαμένα (κατοπινά) και την προσωπική τους ελευθερία με ταυτόχρονη δήμευση των περιουσιών .... τους. Όπου και αν ανά την Υφήλιο κρύβεται.

Ανατρέχοντας στο πρόσφατο : https://gkanellakis.blogspot.gr/2017/02/Προς Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και στοιχειοθετώντας τα κατά περίπτωση κατηγορητήρια με πράξεις της ΤτΕ όπως η εδώ αναφερόμενη : Πλαίσιο αρχών λειτουργίας και κριτηρίων αξιολόγησης Κύριοι της Δικαιοσύνης, θα μπορέσετε να διαλύσετε επιτέλους όσα κατατρώνε τον Ελληνισμό και την
Επικράτεια, εδώ και δεκαετίες.

Κύριοι ζητείστε από τους αρμοδίους σας το σύνολο των πράξεων και των εγκυκλίων δυνάμει των οποίων τα πιστωτικά ιδρύματα (βλ. Τράπεζες) όφειλαν να λειτουργούν και αφήστε τους ... τραπεζίτες και τα τσιράκια τους να σας λένε ότι "ναι ισχύουν αυτά, αλλά συνηθιζόταν -προς χάριν συντομίας- να κάνουμε όσα κάναμε". 

Και ΕΚΕΙ και ΕΤΣΙ θα βρείτε και θα διαλευκάνετε εκατοντάδες υποθέσεων που αφορούν από ξέπλυμα χρήματος μέχρι και έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες, ενώ θα διαπιστώσετε και τον βρωμερό ρόλο που έπαιξαν κάποιοι Εσωτερικοί Ελεγκτές τραπεζών.
Αλήθεια Κύριοι, οι μίζες των οπλικών, με ποιο τρόπο πέρασαν από τους εντολείς στους εντολοδόχους τους ;


Για την μεταφορά, Γιώργος Θ. Κανελλάκης 
(κατόπιν επικοινωνίας με εργαζομένους σε Νομικές Υπηρεσιών τραπεζών και μη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου