Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Τα πρόστιμα που επέβαλαν οι νταβατζήδες και τα νομιμοποιούσε η Δικαιοσύνη, θα επιστραφούν ;

Τι να κάνω ; Δεν ξεχνάω. Ποτέ και τίποτα. Και σε όσα δε θυμάμαι έχω μια καλή παρέα πολλών ανθρώπων που μου θυμίζουν τα πάντα. Όπως και εγώ σε εκείνους. 

Πάνε λοιπόν περί τα 2 έτη όταν στο olympia.gr, στο τότε olympia που έγραφα και εγώ (και όχι στο σημερινό που βλέπει ως "θεσμούς" τους τοκογλύφους και ως "συμφωνία" τα μνημόνια") είχε αναρτηθεί κάτι που αφορούσε την ΑΕΠΙ, τον νταβατζή ΑΕΠΙ, αλλά και την μεταπήδηση του Τσακνή από την θέση του Δ/ντα Συμβούλου αυτής στην κορυφαία θέση της ΕΡΤ.


Σήμερα διαβάζοντας πράγματα και ... θαύματα για την λαμογοΑΕΠΙ καθώς και για τις αμοιβές των συμμετεχόντων σε αυτή θυμήθηκα και ανέσυρα από το (πλούσιο) αρχείο τα :
  1. https://olympia.gr/2015/05/08/τσακνής-και-ερτ-μετά-την-αεπι
  2. https://olympia.gr/2012/12/29/επειδή-το-μνημόνιο-δεν-ήταν-η-αρχή/
δύο θέματα δηλαδή που είχαν αναρτηθεί στο olympia και αφορούσαν τον άθλιο νταβατζή με το όνομα ΑΕΠΙ. Άθλιο νταβατζή που τα νταβατζιλίκια του τα νομιμοποιούσε η Δικαιοσύνη (;;;) με τις αποφάσεις της επιβάλλοντας ποινές. Βλέπε το σχετικό : συνέλαβαν 70χρονη καρκινοπαθή για χρέη 300 € προς την ΑΕΠΙ

Τώρα λοιπόν έχω απορία. Αυτά τα ξεφτιλισμένα πρόστιμα που επέβαλε η ΑΕΠΙ και επαναλαμβάνω, τα πρόστιμα που τα νομιμοποιούσε η Δικαιοσύνη !!! θα επιστραφούν ως αχρεωστήτως καταβληθέντα ; 
Εντόκως άραγε ; 
Και ρωτώ μιας και, δεν γίνεται σαθροί να επιβάλουν στις μάζες να πληρώνουν για το ραδιάκι που έχουν συντροφιά στο TAXI ή και τα καφενεδάκια που έχουν μουσική να πληρώνουν για κάτι που, τα έσοδα του πάει σε ... τσέπες !
Και να ξέρουν τα καθάρματα πως παντού και πάντα θα υπάρχουν ενυπόγραφοι και μη αναγνώστες και γραφιάδες, αλλά και κριτές που θα κάνουν τα πάντα μιας και δεν είναι σαν τα μούτρα σας για να σταματήσει η αιμορραγία και το νταβατζόσημο !

Διαβάστε το πλήρες πόρισμα για την ΑΕΠΙ και τραβήξτε τα μαλλιά σας ή βγάλτε μαλλιά (αν δεν έχετε) ...

Ρε συ Τσακνή, ωραίος είσαι. Από την ΑΕΠΙ στην ΕΡΤ. 
Εσύ Παντελή Γρετζελιά, τέως Δήμαρχε της Ν. Φιλαδέλφειας και ΠΑΣΟΚάρχη δικηγόρε, μπας και ξέρεις κάτι ; Ρωτώ μιας και σε είδα ως Αναπληρωτή Δ/ντα Σύμβουλο της ΑΕΠΙ. Ξέρεις Παντελή. 
Σε ρωτώ Παντελή μιας και με είχες ρωτήσει και εσύ μια μέρα στο δρόμο : γιατί μοιράζεις φυλλάδια κατά της (σ.σ. της τότε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) κυβέρνησης ;

Επανέρχομαι

Υ.γ. Τα στοιχεία μου για μηνύσεις, αγωγές και τα συναφή, ξέρετε. Στην ΠΑΣΟΚική Attica bank και στον ΠΑΣΟΚο (Συριζαίο πλέον) Γιάννη Μαντζουράνη.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου