Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Βουλή Ανώνυμος Εταιρεία, euro - αποχή και λευκό

Λοιπόν, γνωρίζοντας πως αυτά τα 7 έτη της σφαγής στην Χώρα ΜΑΣ έχεις (στην καλύτερη) κουραστεί και (στην χειρότερη) έχεις σιχαθεί τους πάντες και τα πάντα, κατάσταση στην οποία θέλησαν τα υπαλληλάκια μας, αυτοί που πληρώνονται από ΕΜΑΣ, από τους φόρους μας, αυτοί που εδρεύουν στο τέως (;;;) παλάτι, δηλαδή στην βο(υ)λή, αν θες να καταλάβεις πως ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ νέα εκταμίευση της ναζιστικής Ευρωπαϊκής ... ένωσης, μιας και ΤΟ ΜΟΝΟ
που αποπληρώνεται είναι η προηγούμενη δόση και περισσεύει ένα ποσοστό (ψίχουλα) 2% - 3% για το εσωτερικό της Χώρας, κάθισε και δες το κατωτέρω video.


Ναι, σαφέστατα οι φιλοευρωπαϊκές τάσεις και τα πιστεύω του τύπου που δίνει την συνέντευξη, του Βαρουφάκη, μας βρίσκει παντελώς απέναντι. Όπως και η στάση του απέναντι στο Brexit.
Δες και άκουσε επιτέλους πως :
  1. η τρόικα δεν είναι θεσμός
  2. τα μνημόνια δεν είναι συμφωνίες
  3. ο Αυστριακός - Αμερικάνος Τόμας Βίζερ είναι το κάθαρμα που έχει συγγράψει ΚΑΙ ΤΑ 3 μνημόνια, κατόπιν πληροφόρησης του από Ελληνικά (;;;) δικηγορικά (και μη) γραφεία
  4. το eurogroup, είναι το σύνολο των υπουργών οικονομικών των χωρών της Ε.Ε.
  5. το υποτιθέμενο εργαλείο της Ευρώπης, το Eurogroup δεν έχει νομική υπόσταση αλλά απλά είναι ένα εργαλείο θανάτου μας του μονίμως ναζιστή Σόιμπλε και της Ντάιζεμπλουμ
  6. ο Σόιμπλε ήθελε να επιβάλει απαγόρευση εκλογών σε κάθε χώρα που είναι σε μνημόνιο
  7. η ... Ελληνική ... βο(υ)λή είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία όπου, οι εταίροι, οι μέτοχοι, οι πολιτικές της παρατάξεις, έχουν ποσοστά που, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση εναλλάσσουν τα ποσοστά τους ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ και ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ κάποιους εκτός Βουλής και έτσι, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ... ΠΑΡΤΙ ... Σε βάρος ΜΑΣ και σε βάρος της Χώρας ΜΑΣ ! 
  8. Η αποχή και το "λευκό" στις εκλογές δεν ορίζεται ΠΟΥΘΕΝΑ στο Σύνταγμα πως μπορεί να επιφέρει ζημία στο εκλογικό αποτέλεσμα. Άρα, αν δε πας να ψηφίσεις ή αν ρίξεις στην κάλπη "Λευκό" εξυπηρετούνται ΜΟΝΟ οι καθεστωτικοί παλιάνθρωποι αφού θα προσμετρηθεί ΜΟΝΟ  η δική τους ψήφος, λέγοντάς σου από τα ΜΜΕ τους : "λάβαμε το μήνυμα ..."
  9. το 61,3% που είπαμε ΟΧΙ στους ναζί, μέσω του Δημοψηφίσματος, γίναμε οι πόρνες του ΔΕΙΛΟΥ (και προφανώς εκβιαζόμενου) ΤΣΙΠΡΑ !!! Όπως ήταν και οι προδότες ΓΑΠ και Σαμαράς !
Σημείωση : και αν μας γελάσουν οι εκτός βουλής, τότε θυμίζω πως δεν φταίει ο εξαπατημένος μα ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ !!!! Και τότε, σύντομα θα πάνε στον διάβολο και αυτοί, οι νέοι απατεώνες !
Επίσης, συνειδητοποίησε πως οι άθλιοι που σου λένε πως με Εθνικό νόμισμα θα έχουμε χρέη μέχρι τον ... ουρανό, ... ξεχνάνε (;;;) οι ΑΘΛΙΟΙ πως, ΜΕΤΑ την όποια πτώχευση (μας συμφέρει να πτωχεύσουμε ΕΝΤΟΣ euro) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ καθώς αυτές ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ. Αυτή είναι άλλωστε η έννοια της Πτώχευσης !!!

Υ.γ. Ναι ! Η επιστροφή σε Δραχμή θα ήταν ζημία μιας και θα δημιουργούνταν ... συνειρμοί σε κάποιους αλήτες για την ... ισοτιμία (340,75) του Σημίτη.
Με ένα ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ την Ισοτιμία θα την καθορίσουμε ΕΜΕΙΣ ! Και αν σου πουν : δεν παράγουμε τίποτα, ρώτα τους αλήτες, τι παράγει το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία, η Μάλτα κλπ κλπ ...

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου