Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Attica bank. Φως στο πάρτι με τα χαριστικά της δάνεια

Σεβαστέ Μηχανικέ, την ώρα που ενέχει να χάσεις το σπίτι σου από το ΚΕΑΟ, η Attica bank σου (;;;), η επένδυσή σου (;;;) που είχε επιτόκιο από την Τράπεζα της Ελλάδος 11,84% δάνειζε τον Καζογρίτσα - Τοξότης Α.Ε. και άαααααλλους ( : Ιντακόμ Καλογρίτσας - Τοξότης, Staff Jeans, Φειδάκης και άλλοι) με επιτόκιο 2,6% !!!!

"Απίστευτο «πάρτι» με τα χαριστικά δάνεια της τράπεζας Αττικής, αποκαλύπτει η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε η Τράπεζα της Ελλάδας, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας της να διερευνήσεις την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Στα ευρήματα του κοινού ελέγχου της Τραπέζης Ελλάδος και του εποπτικού μηχανισμού της ΕΚΤ, που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, γίνεται λόγος για συστηματική χορήγηση δανείων κάτω του κόστους με μηδενική ή μερική εξασφάλιση.

Μόνον η κατασκευαστική εταιρεία Τοξότης, του κυρίου Καλογρίτσα, πήρε 39 δάνεια από την τράπεζα Αττικής, από το 2015 και μετά, με επιτόκιο που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν και
κάτω από το κόστος της τράπεζας".

Πηγή: skai.gr

---------------------


Δε μπορώ επίσης να μην προσθέσω πως ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ στην τράπεζα, ΞΕΚΙΝΑΕΙ πλέον ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ (Θανάση Σταθόπουλε, ... συνδικάλα πρόεδρα των Εργαζομένων της Attica bank) !!!!

Μηχανικέ Εργοδότη μου εγώ θα σου δώσω λοιπόν ένα σωρό στοιχεία. Και κάνε τα ότι θες και ότι κρίνεις !

Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Παρανόμως απολυμένος από τον Γαμβρίλη and company της Attica bank, χωρίς καν να περάσω έστω πειθαρχικό !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου