Τρίτη 11 Απριλίου 2017

κ. Φιλιππίδη είπατε : Δε ξέρω κανένα Δημόσιο Συμφέρον. Δε πειράζει. Εμείς ξέρουμε.

Κύριοι, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω ότι :

Σήμερα, και περί ώρα 10:47 π.μ. δέχθηκα τηλεφωνική κλήση ξανά από τον κ. Αθανάσιο Φιλιππίδη του Συνταξιοδοτικού Ταμείου του ΤΣΜΕΔΕ, ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

Κατά την διάρκεια των 3 λεπτών και 49 δευτερολέπτων που κράτησε η τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο κ. Φιλιππίδης, για περισσότερες εκ των 4-5 φορών με ρώτησε για το που ακριβώς είναι η οδός Ανθέων που κατοικώ, συμπληρώνοντας μου στο τέλος πως είναι και εκείνος Φιλαδελφειώτης ...

Παράλληλα με ενημέρωσε πως :


α) δεν επιθυμεί να του αποστέλλω αλληλογραφία (δια της παρούσης οδού - email)
β) πως ο δικηγόρος του τον ενημέρωσε πως δε κάνω καλά που σας κοινοποιώ ότι συζητείται ανάμεσά μας
γ) και να μην αποτυπώνω ότι συζητάμε σε κανένα μέσο.

Όταν του απάντησα πως θα κοινοποιώ και θα γνωστοποιώ οτιδήποτε αφορά το Δημόσιο Συμφέρον και το κοινό καλό, η απάντησή του κ. Αθανάσιου Φιλιππίδη του ΤΣΜΕΔΕ ήτο : "ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ".

Η ανωτέρω συζήτηση έγινε παρουσία αδιάψευστων μαρτύρων, έχοντας κοντά μου κύκλο που άκουσε τα πάντα μιας και το τηλέφωνό μου ήταν σε ανοικτή ακρόαση.

Όπως είχε γίνει και η προχθεσινή με τον ίδιο. Συζήτηση η οποία βρίσκεται εδώ : Ανοικτή επιστολή προς τους Μηχανικούς. Για λόγους Δημοσίου Συμφέροντος.

Οφείλοντας να σας ενημερώσω για τα διαμειφθέντα σας γνωρίζω πως ουδέποτε αισθάνθηκα πως θα πρέπει να ολιγωρήσω μπροστά στην παραμικρή ... "ενημέρωση".
Κατόπιν των ανωτέρω, δεν θα επικοινωνώ πλέον με τον κ. Φιλιππίδη αλλά θα το κάνω με το σύνολο του Ελληνισμού. Όπου και αν κατοικεί. Μιας και εμείς γνωρίζουμε από Δημόσιο Συμφέρον !


Μετά Τιμής




Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Τηλ. Επικ.: 6977-913-924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου