Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Είμαι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και καμαρώνω ρε ...

Ανάμεσα στην πανδαισία ευνοϊκών μέτρων και καταστάσεων υπέρ του Λαού από μέρους της ... κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο Λαός που απολαμβάνει την ευδαιμονία, την σφριγηλότατα και την Εθνική υπερηφάνεια από μέρους των εκπροσώπων του  στη βο(υ)λή μιας και πράττουν ότι ακριβώς
υποσχέθηκαν προεκλογικά, επιχαίρει τα κάτωθι :

  • Το ... Υπουργείο Οικονομικών εγκάλεσε σε απολογία τον Δήμαρχο Πατρέων διότι έκανε επισκευές σε διαλυμένους από την παρελθούσα κακοκαιρία δρόμους, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ. Δηλαδή έκανε επισκευές ο παλιάνθρωπος μόνο με τις υπηρεσίες και τους Μηχανικούς του Δήμου, χωρίς να βάλει εργολάβους. Και μάλιστα το έκανε αν και οι ΣΥΡΙΖΑιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Πατρέων τον είχαν ενημερώσει να μη το κάνει.  Ντροπή του Δήμαρχου που πήγε κόντρα στην ... κυβέρνηση των Εργολάβων.

  • Ο πιστολάρχης (κατά το ολιγάρχης) Ιβάν Σαββίδης, αφού αγόρασε -μέσω της εταιρείας του Donskoy Tabak-, την ΣΕΚΑΠ (από τη ... κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ των Σαμαρά - Βενιζέλου) έναντι 5.000.000 (μισητά) euro (€ 3.318.337 σύμφωνα με πιο καλούς γνώστες) και αφού πρόσθεσε άλλα 35 εκ/ρια, την πούλησε σε ένα Γιαπωνέζο, μαζί με την "μητρική" της ΣΕΚΑΠ, έναντι 1,3 δις euro ! 

Αν λάβουμε υπ΄ όψιν μας ότι η ΣΕΚΑΠ παρήγαγε το 25% της παραγωγής καπνού του ομίλου Σαββίδη : Donskoy Tabak, συνεπάγεται ότι, η ΣΕΚΑΠ πωλήθηκε έναντι : 325 εκατομμύρια € (1,3 δις x 25% = 325 εκ). Καλή μαγκιά (ξεπλύματος). 

Την πώληση ακολούθησαν Δελτία Τύπου σε όλο τον Τύπο όπου καμαρώνουν για την "πώληση" ξεχνώντας να πουν όλα τους ότι η ΣΕΚΑΠ το 2013 είχε 268 υπαλλήλους και σήμερα 100 ...
Επίσης κανένα τους δεν είπε ότι, προ της ... αγοράς της ΣΕΚΑΠ από τον Σαββίδη, σβήστηκαν 80.000.000 € προς την Αγροτική Τράπεζα και τις θυγατρικές της. 80 εκ/ρια euro που πλήρωσε ο "γνωστός μαλάκας" ... 
Ποιος ήταν διοικητής στην Αγροτική Τράπεζα ; Α, ναι ! Ο Πανταλάκης (που πλέον μεγαλουργεί ως chif στην Attica bank).

Και μιας και θυμήθηκα τον φίλτατο λατρεμένο ΟΦΑ (Οπου φυσάει ο -νεοφιλελέ- Άνεμος) Θεόδωρο Πανταλάκη, μια είδηση ακόμη. 
  • Η Attica bank των πεντακάθαρων Παναγιώτη Ρουμελιώτη (πρόεδρος της Attica bank, KAI εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΔΝΤ KAI υπόλογος στο σκάνδαλο Κοσκωτά) και Θεόδωρου Πανταλάκη (Δ/νων σύμβουλος της Attica bank KAI υπόδικος για την Αγροτική Τράπεζα που ξεπουλήθηκε σε ότι σαθρό συμφέρον υπήρχε KAI ... ελεγχόμενος για κάτι ... φορολογικές δηλώσεις του που ... χάθηκαν 2-3 φορές από την εφορεία Κηφισιάς) ανακοίνωσε κέρδη 400 χιλιάδες euro για το έτος 2017.ΞΕΧΑΣΕ όμως να υπενθυμίσει στο λατρεμένο επενδυτικό κοινό της και στους μετόχους της ότι, κατά το 2017 είχε λάβει 70 εκατομμύρια euro από την πώληση 806 εκ. € (χαμένων) δανείων της. Βλέπε σχετικά εδώ. ΑΡΑ, για το έτος 2017 έβγαλε 69,6 εκ/ρια ζημίες που σπάτσαρε με τα 70 εκατομμύρια που έλαβε από ΑΝΟΡΓΑΝΕΣ ΠΗΓΕΣ. 

Σημ:  Ναι μιλάμε για εκείνη η bank(α) που ήσαν με μπλοκάκι και συμβόλαια οι Δραγασάκης, Κατρούγκαλος, Πετρόπουλος, Μητρόπουλος, Σπίρτζης, Τσουκαλάς, Κοτζιάς)

Θυμηθείτε τον αξιολάτρευρο Θεόδωρο Πανταλάκη να λέγει - ως Διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας : "τίποτα δεν θα υπάρχει. Όλα θα πουληθούν"Θυμηθείτε τον αξιολάτρευτο Παπαγιώτη Ρουμελιώτη, ως υπόδικο για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Κοσκοτά - ΠΑΣΟΚ - Ανδρέα Παπανδρέου. ... θεματάκι όμως που το γλύτωσε μιας και ο @@@@@@ Ανδρέας Παπανδρέου τον έβαλε σε εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο (βλέπε στο πλυντήριο της σαπίλας).Τέλος, εδώ βλέπουμε μερίδα του Ελληνισμού να εορτάζει που έχουμε Μνημονιακή κυβέρνηση, euro και που είμαστε στην ναζιστική Ε.Ε.


Ένας θιασώτης των Μνημονίων και της σαπίλας

P.s. Πες τα ρε συ JoDi: "Στον καπιταλισμό, ο κάθε επιχειρηματίας αναλαμβάνει κάποιο ρίσκοχαχαχαχαχα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου