Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Τραπεζική Θεά Άρτεμις και άλλα κοράκια

Κύριε Κανελλάκη καλημέρα,
Θέλουμε να σε ρωτήσουμε :

  1. Μήπως έχεις εύκαιρα τα ΦΕΚ σύστασης του κορακιού που νέμεται τα δάνεια μας από την Attica bank με την επωνυμία : "Θεά Άρτεμις Ανώνυμη Εταιρεία απαιτήσεων από Δάνεια και πιστώσεις" ; Αν δε τα έχεις, να στα δώσουμε.
  2. Μήπως ξέρεις πότε πήρε την άδεια λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδος ; Αν δε ξέρεις, να σου πούμε.
  3. Μήπως έχεις εύκαιρο και το αρχικό της καταστατικό και τις καταχωρήσεις στο ΓΕΜΗ ; Αν δεν διαθέτεις, να σου τα βρούμε.
  4. Μήπως έχεις κανένα έγγραφο για την Λουξεμβουργιανή εταιρεία (SPV S.A.) με την επωνυμία :  ARTEMIS SECURITISATION S.A. που ήταν προάγγελος της Ελληνικής Αρτέμιδας ; Αν δεν έχεις, εδώ είμαστε εμείς.
  5. Μήπως ξέρεις αν η κ. Δήμητρα Πανταζή που υπογράφει κάτι σκατόχαρτα που μας ήλθαν με courier από το ανωτέρω θεϊκό κοράκι, την Άρτεμη, μέσω του γραφείου Σιούφα, είναι η ίδια η κ. Δήμητρα Πανταζή που στον λογαριασμό της στο linkedin καμαρώνει για τα 5 κοράκια διεκδίκησαν τα δάνεια μας από την Attica bank και που έχει εργαστεί σε άλλα τρία κοράκια ; Διότι, αν είναι η ιδία, έχουμε να πούμε κ. Κανελλάκη πως και εμείς έχουμε κάνει αγαθοεργίες, αλλά δεν καμαρώναμε τόσο όσο εκείνη.Δε φταίει άλλος. Εμείς φταίμε, οι 145.000 Μηχανικοί που ανεχόμαστε, με τους
δικούς μας κόπους και τις κρατήσεις μας, που μας τις έφαγαν οι διοικήσεις των ΤΕΕ και του ΤΣΜΕΔΕ και της ΤτΕ ρίχνοντάς τα χρήματά μας στην τράπεζα Αττικής, γινήκαμε θηράματα της αδηφαγίας τους, χωρίς να λέμε ούτε κιχ.

Σ' ευχαριστούμε


αναγνώστης Γ.M.
Έργα Πολιτικού Μηχανικού


Σχόλιο Γ.Θ.Κ. φίλε μου στην ώρα τους όλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου