Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Που θα πάει ; Θα τελειώσουν από την πιάτσα (και) οι εκβιαστές (δημοσιογράφοι)

  1. Ο ρόλος των τραπεζών και των Τραπεζιτών στην καταστροφή της Χώρας ΜΑΣ, είναι γνωστός τοις πάσι.
  2. Ο ρόλος των στασιδιών τους, (κάποιων) ... δημοσιογράφων κατά κόσμον, επίσης γνωστός.
  3. Ο ρόλος τους όταν μετέφεραν τα δελτία τύπου του Ναζιστή Βίζερ, του Ντάιζελμπλουμ, του Σόιμπλε, στον Ελληνισμό ως θέσφατο αλλά και ο μηδενισμός κάθε απόπειρας αντίστασης από τις μάζες, γνωστός, κατάπτυστος, σκατόψυχος και μη εξαιρετέος ...
  4. Ο εκβιασμός που έκαναν κάποιοι ... δημοσιογράφοι, στους εκτελεστές της Χώρας (βλέπε Τραπεζίτες), επίσης παραμένει γνωστός. Χωρίς να υπάρχει "λησμονιά". Ακόμη και από το google, αλλά και από το webpage archive.
  5. Ο ρόλος που έπαιξαν οι ... δημοσιογράφοι αυτοί, στην αφαίμαξη τεράστιων κεφαλαίων από τις χιλιάκις ανακεφαλαιοποιημένες Τράπεζες στην Ελλάδα, ποσά που αφαίμαξαν ως ... διαφήμιση,  αλησμόνητος και καταχωρημένος. Όπως και οι 200άρες και οι 500+άρες χιλιάδες που λάμβαναν ετησίως αυτά τα λαμόγια φορώντας την "μπέρτα" του δημοσιογράφου, για ... διαφήμιση.

Τι παραμένει ακόμη ατελές ; 
Η τιμωρία τους από τον Φυσικό Δικαστή.

Η σημαδεμένη τράπουλα που έπαιζαν, ξεσκεπάστηκε εδώ και καιρό. Πάνω από 1 έτος. Και η μπόχα που αναδύεται ακόμη και στους πλέον αδαείς είναι τέτοια που, δε θα μπορέσουν να την καλύψουν με γυμναστήρια, με σκισμένα τζίνς και με ύφος χιλίων ... Τραπεζιτών, καθώς, οι ρήσεις τους : <<που θα πάει ; τόση "δουλειά" έχω κάνει. Κάποιος δε θα με πλησιάσει να μου πει : έλα εδώ, πάρε τόσα και χαλάρωσε κι εσύ ;>>  δεν ξεχνιούνται και ούτε χάνονται (όπως προσπαθούν οι ίδιοι) σε συντεχνία με (δήθεν) εχθρούς τους.

Εμείς είμαστε εδώ και θα τα αποκαλύψουμε όλα μιας και έχουμε Άσσους στο μανίκι με μαρτυρίες και με σωρεία από αλητείες εκβιαστών του Κοινού Ποινικού Δικαίου, από Τραπεζίτες και από ... ρεπόρτερς.

Υ.γ. λες να τσαντίστηκαν που δεν παίζουμε εδώ και καιρό μπαλίτσα τους "φίλους" που ήθελε ο (δήθεν) εχθρός τους ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου