Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Οι σύγχρονοι δουλέμποροι που συνελήφθησαν, οι "αριστεροί" και ο Μαρξ

"Αν θέλετε να παλέψετε για τις ζωή σας, θα σας βοηθήσουμε. Όμως θα πρέπει να παλέψτε εκεί που γεννηθήκατε κι όχι στην Αγγλία που σας έφεραν οι επιχειρηματίες για να σπάσουν τον εργατικό συνδικαλισμό, για να εξολοθρεύσουν τα εργασιακά δεδομένα των εργαζομένων μέσω των υμών (σ.σ. των οικονομικών μεταναστών) την ώρα που σας φέρνουν ως δούλους οι  σύγχρονοι δουλέμποροι, μόνο και μόνο για να εξαφανίσουν τα δικαιώματα των ντόπιων εργατών". 

Αυτές ήταν σε γενικές γραμμές οι εντολές - γραμμές που έδωσε στην Πρώτη Διεθνή τον Μάιο του 1866 ο Κάρλ Μάρξ στους "οικονομικούς μετανάστες" που έφερναν σε καραβιές οι εργοδότες, ως σύγχρονοι δουλέμποροι, στην Αγγλία μόνο και μόνο για να διαλύσουν τα δικαιώματα των Άγγλων εργαζόμενων. Για το θέμα
βλέπε αναλυτικά εδώ.


Στα σημερινά χρόνια, τα τελευταία 8 χρόνια ζήσαμε ως Επικράτεια μια απίστευτη κατάσταση όπου, εκτός των καθ΄ όλα σεβαστών προσφύγων, εισήχθη στην Χώρα ΜΑΣ κάθε καρυδιάς καρύδι από κάθε σημείο της γης, την ίδια ώρα που αυτοί οι τελευταίοι χαρακτηρίζονταν ως "οικονομικοί μετανάστες".

Ενδιάμεσα αυτών των ετών ακούσαμε το 2012 τον Προκόπη Παυλόπουλο, νυν ΠτΔ, να "ευχαριστεί όσους επιλέγουν την Ελλάδα για να ζήσουν" λες και η  Ελλάδα ήταν χώρος εναπόθεσης όσων ... τον επέλεγαν. Τον Προκόπη Παυλόπουλο που ουσιαστικά λειτούργησε ως μεσάζων των σύγχρονων δουλεμπόρων. 
Κάτωθι το σχετικό ηχητικό :

Μάθαμε επίσης ότι κατόπιν πρόσφατης εισαγγελικής εντολής (που επέχει θέση Νόμου), απαγορεύτηκε η έννοια "λαθρομετανάστης".

Και αυτά πότε ; Την ίδια ώρα που ξαμολημένα στο διαδίκτυο θρασίμια (τρόλς) έβριζαν, χλεύαζαν και υποτιμούσαν όποιον εξέφραζε την άποψη : το θέμα των οικονομικών μεταναστών δεν είναι κάτι άλλο εκτός από σύγχρονο δουλεμπόριο".

Μπορεί άραγε κάποιος νεοαριστερούλης του ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίσει τον Μάρξ ως δεξιό ; Ως φασίστα ; Ως παλιάνθρωπο δούλο των επιχειρηματικών συμφερόντων ;
Σαφώς και μπορεί αφού, για το ΚΚΕ εσ., τον ΣΥΡΙΖΑ, πεφωτισμένοι ηγέτες και φιλόσοφοι είναι μόνο τα απολειφάδια του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ καθώς και κάτι "ρέστα" της ΝΔουλάρας. 

Η ουσία όμως, το θέμα, ποιο είναι ; Πως επαληθεύτηκε ο Μάρξ 150 χρόνια μετά στην χώρα μας ; Με τι ότι  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνελήφθησαν 30 !!! άτομα μιας ΜΚΟ, που θεωρητικά φρόντιζε πρόσφυγες και μετανάστες στη Λέσβο την ίδια ώρα που οι παλιάνθρωποι δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από σύγχρονο δουλεμπόριο μεταφέροντας και διευκολύνοντας την είσοδο στην Ελλάδα, ανθρώπων από κάθε γωνιά της Γης, χωρίς να το δικαιούνται. 
Έτσι, μ αυτόν τον τρόπο, τροφοδοτούσαν τους εργοδότες με εργατικά χέρια που αμοίβονταν με 1-1,5 € την ώρα. Και αυτό αν το έπαιρναν οι σύγχρονοι "δούλοι" ... 
Με τι αντίκτυπο ; Την διάλυση των Εργατικών Δικαιωμάτων των Ελλήνων Εργαζομένων !



Ως επίλογο αναφέρουμε πως, το μόνο που θέλουμε να θυμίσουμε είναι ότι "ο φασισμός δεν είναι μόνο μαύρου χρώματος αλλά και ... κόκκινου". 

Και πως καλά θα είναι να έχουμε τον νου μας ανοικτό σε κάθε λαμόγιο θα στέρξει να μας αντιπαρατεθεί σε εύλογες και λογικές αμφισβητήσεις και απόψεις μας, μιας και η Ελλάδα ΔΕΝ είναι ξέφραγο αμπέλι κανενός τομαριού, ούτε έχει ανάγκη από εποικισμό μέσω δουλεμπορίου !

Μνήμων (που μόνο "αριστερούλης" δεν υπήρξε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου