Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Nα μάθουν όλοι οι Έλληνες για την εν κρυπτώ διορισμένη διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ

Καταγγέλλουμε τον επιτήδειο ορισμό της πιο κρίσιμης Γ.Σ. στην ιστορία του ταμείου που θα κρίνει οριστικά την προοπτική της επικουρικής μας σύνταξης εν μέσω κορύφωσης της θερινής περιόδου ! 

Και καλούμε όλα τα ΜΜΕ να δώσουν το παρών στο χώρο της Γ.Σ., την Κυριακή 5 Αυγούστου, στις 10:00 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, για να καταγράψουν και να φέρουν στην επιφάνεια τις μεθοδεύσεις και τα τεχνάσματα της εν κρυπτώ διοίκησης του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ που ενεργεί σε βάρος των ασφαλισμένων μελών του !

Δυστυχώς, οι καταστροφικές επιλογές των διοικήσεων του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ της
τελευταίας δεκαετίας - που αποτελούνταν ως επί το πλείστον από τα ίδια πρόσωπα και εκπροσωπούσαν τα ίδια συμφέροντα - έχουν οδηγήσει την οικονομική του κατάσταση σε τραγική θέση και ουσιαστικά το ταμείο βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η ίδια η διοίκηση του  ταμείου, η απομείωση του χαρτοφυλακίου του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ σε μια 5ετία (2010-2015) ανέρχεται σε 211,4 εκ€ (ποσοστό 53%) !

Δυστυχώς η τελευταία διοίκηση του ταμείου με τις ολέθριες επιλογές και αποφάσεις της όχι μόνο ακολούθησε, αλλά και επιτάχυνε τη διαδικασία που οδηγεί στο ναυάγιο του ταμείου ! 

Οι διοικούντες το ταμείο μας αποφάσισαν το 2015 να επενδύσουν 55,5 εκατ. ευρώ (1/2 ταμειακών διαθεσίμων!!!) σε μία εμφανώς επισφαλή επένδυση στην ΑΜΚ της ATTICA BANK, τα οποία πλέον έχουν χαθεί οριστικά ! Η τραγική αυτή επιλογή σε συνδυασμό με τον ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου