Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Ανέκαθεν οι αλληλουχίες με τους παπάδες είχαν έναν χαβαλέ

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας παπάς. Ο Γαβριήλ. Πνευματικό παιδί του Χριστόδουλου αρχικά, που κληροδοτήθηκε στον Ιερώνυμο μετά τον θάνατο του Χριστόδουλου.

Γαβριήλ - Εφραίμ
Ο παπάς αυτός δίδασκε θρησκευτικά στο Κολλέγιο Αθηνών. Ανάμεσα στους μαθητές του ήταν τα παιδιά του προδότη Αντώνη Σαμαρά ενώ οι επαφές του με τον  αρχιπροδότη Γιώργου Παπανδρέου, ήταν θερμότατες. 
Και αυτά αφού υπηρέτησε και ως συνεργάτης στο γραφείο του βρυκόλακα του
ΠΑΣΟΚ, της Άννας Διαμαντοπούλου.

Γαβριήλ - Διαμαντοπούλου
Στα 35 του έτη, αυτός ο παπά - Γαβριήλ έγινε βοηθός επίσκοπος, μαζί με έναν τίτλο από εκείνους που ο σκοταδισμός της "εκκλησίας" φροντίζει να δίνει σε διαφόρους (βλ. Ψυχάρη, Λαυρεντιάδη κλπ). Τον τίτλο του "τιτουλάριο Διαυλείας" ( ;;; ) ... Βλέπε σχετικά εδώ.
Σημ : κάτι τέτοιους περίεργους, δυσνόητους και ... πιασάρικους ... τίτλους έχουν και οι Τέκτονες. 

Γαβριήλ - Πάιτ
Κατά τ' άλλα ; Μια χαρά. Οι επαφές του δεν παρέμειναν μόνο σε "πολιτικά" τίποτα, αλλά επεκτάθηκαν και σε ποδοσφαιρικές ομάδες (ΑΕΚ), σε πρέσβεις των ΗΠΑ (Πάιτ), σε Τραπεζίτες (Γαμβρίλης), σε πολιτικούς "νέας κοπής" (Νίκος Παππάς), σε αμφιλεγόμενες θεούσικες μορφές (πως λέμε διπλούς πράκτορες) του Αγίου Όρους (Εφραίμ), σε δημάρχους (Βασιλόπουλος της Ν.Φιλ/φειας, Μπάμπαλος του Ν. Ηρακλείου), κλπ. 

Γαβριήλ - Βασιλόπουλος
Ρε, λες να είχε δίκιο Ο ΙΕΡΕΑΣ που μου είπε στις προάλλες διαβάζοντας ένα σχετικό άρθρο : "εδώ βλέπεις αυτόν που προαλείφονταν για επόμενος αρχιεπίσκοπος, αλλά όσο κι αν το μαγειρεύουν το θέμα, δε θα τους περάσει" ;

Και αν ναι, τότε, να προσθέσω και την απορία που μου είχε απευθύνει το Lobbystas με ερώτηση λέγοντάς μου : ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ (του Θ) ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ SECRET INTELLIGENCE SERVICE !!!!!!!!!!!! (M16) ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ, ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ;;;;;;;;;;;;;;
Απορία του Lobbystas που ακολούθησε τη δική μου ανάρτηση με τίτλο : Τράπεζες, sites, πασοκίλα και παραδικαστικό πειραιά
 

Γαβριήλ - Νίκος Παππάς
Θα μου πεις : "σκασίλα μας, εκείνοι μπάτσοι κι εμείς απάτσι" ...
Ναι ρε παιδί μου, αλλά ... οι πολλές "επαφές", οι επαφές που ξεπερνούν εκείνες του μέσου κλήρου, εκείνες που εκθέτουν την εκκλησία, και ενοχλούν το εκκλησίασμα μαζί με τις ΜΚΟ της εκκλησίας και τις "ιερές μπίζνες" της εκκλησίας με τα Αραβικά Εμιράτα, καίνε το χαρτί των (ξένων) επιθυμιών ...


Γαβριήλ και τραπεζίτες Γαμβρίλης - Αντωνόπουλος
Για το χώρο που παραχωρήθηκε στην μητρόπολη Ν. Ιωνίας - Ν. Φιλαδέλφειας (με μητροπολίτη τον Γαβριήλ) για να αναγερθεί παιδικός σταθμός και εκείνος, μετά από καταγγελία σκέφτηκε να κάνει τον υπόγειο χώρο του υπόγειο parking, σε προσεχή ανάρτηση.
Γαβριήλ - Σαμαράς


Επίλογος, επειδή το θέμα της Πίστης είναι απόλυτα προσωπικό θέμα και επειδή η Πίστη βρίσκεται μέσα σε όσους την έχουμε και όχι στο προσκύνημα του ... ράσου, κάποια στιγμή αυτός ο περιβόητος διαχωρισμός του Κράτους από την εκκλησία, ας συμβεί επιτέλους !

Ενδιάμεσους με το Θεό, δεν χρειαζόμαστε. Ποιμένες χρειάζεται η Ελληνική Κοινωνία, Ποιμένες που να μη "πρακτορεύουν" δώθε και κείθε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου