Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Αργύρη του ΕΤΑΑ, είναι ντροπή να πεις ότι ήσουν επί σειρά ετών ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Attica bank ;

Attica bank και Ταμείο ΤΣΜΕΔΕ των Μηχανικών. Εκεί όπου χωρά ο κάθε καλός άνθρωπος. Αμερικανοτραφής ή μη.

Αργύρη Ζαφειρόπουλε, προφανώς έχοντας ξεχάσει να αναφέρεις στο βιογραφικό σου τις κορυφαίες θέσεις που είχες σε Attica bank και Attica finance και μιας και είσαι πρόεδρος του Ε.Τ.Α.Α - ΤΣΜΕΔΕ σύμφωνα μ' αυτό εδώ παραθέτω μια - δύο απορίες.



Παρατήρησα Αργύρη ότι έχεις ξεχάσει να αναφέρεις στο βιογραφικό σου ότι ήσουν αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Attica bank. Και μάλιστα εκτελεστικός. Δηλαδή, είχες ψήφο δηλαδή στα τεκτενόμενα της περιόδου της θητείας σου. 
Θητείας σου στο πλάι των Ιωάννη Γαμβρίλη - Αλέξανδρου Αντωνόπουλου - Αθανάσιου Σταθόπουλου και των λοιπών συγγενών. Να ! Την τότε σύνθεση την
βρίσκουμε και εδώ


Και μάλιστα ήσουν στο Δ.Σ. της κορυφαίας και άμωμου Τράπεζας Αττικής από εποχής προεδρίας στην attica bank του Τρύφωνα Κολίντζα. Του δεξιού χεριού του Αλογοσκούφη. Δες εδώ αν δε θυμάσαι. Τότε ήσουν μη εκτελεστικό μέλος.

 
Όπως επίσης Αργύρη, ήσουν και πρόεδρος του Δ.Σ. της απόλυτα πετυχημένης Attica finance ; Της επενδυτικής του παλαιού ΠΑΣΟΚανθρώπου Πουλαρίκα της ΟΤΟΕ ντε. Του Πουλαρίκα που ήταν "παρά τω" του Τσουκάτου ... (βλ. εδώ).
Εδώ θα το βρεις το σχετικό χαρτί και θα το θυμηθείς αν σου έχει διαφύγει αυτή η προεδρία. 


Αργύρη, αν είχα περισσότερο θάρρος, θα σε ρωτούσα τι ψηφίζεις. ΠΑΣΟΚ ; ΣΥΡΙΖΑ ; ΝΔ ; ΑΝΕΛ ; Κι ας μου απαντούσες έχοντας δίκιο : "τα ίδια είναι όλα τους".
Όμως δεν έχω κι έτσι σου προτείνω να αναπροσαρμόσεις το βιογραφικό σου στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ προσθέτοντας και την ανωτέρω υπενθυμιζόμενη κορυφαία προϋπηρεσία.  

Argiris, φρόντισε τη συμπλήρωση του βιογραφικού σου please. Είναι κρίμα να ξεχνιέται τέτοια προϋπηρεσία. Όσο μετριόφρων, αφανής και χαμηλών τόνων κι αν είναι ως χαρακτήρας κάποιος.

Argiris, σε λέω έτσι μιας και ήσουν και υψηλόβαθμο τμήμα της αμερικάνικης google earth ...


Μνήμων


Upd. "Κανελλάκη, για ρώτα τους Μηχανικούς, πως νιώθουν που προεδρεύει στο ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ κάποιος που δεν είναι Μηχανικός. Βέβαια θα μου πεις είδαμε και τα καλά όταν προέδρευαν οι Μηχανικοί Γαμβρίλης και Σπίρτζης ..."

mail από Πολιτικό Μηχανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου