Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Είπαμε. Οι Τραπεζίτες με δικαστικό παρελθόν και ο Γκέμπελς

Είπαμε (σ' αυτό εδώ) : στο ελλάντα οι Τραπεζίτες με δικαστικό παρελθόν, είτε διοικούν Τράπεζες είτε ΔΕΝ πάνε φυλακή. 
Όπως δεν πάνε και οι μεγαλοεπιχειρηματίες.

Άλλωστε, ο Τραπεζίτης Όσβαλντ αλλά και ο Χριστοφοράκος της Siemens, το απέδειξαν. 

Τώρα όμως γεννάται ένα θέμα που λόγω της γκεμπελίστικης προπαγάνδας των ΜΜΕ, περνάει στα ψιλά και αυτό δεν είναι άλλο από το "πως τα βγάζουν πέρα οι εφημερίδες και κάποια ψοφίμια δημοσιοκάφροι που συντηρούν ακριβά sites με τιράζ εφημερίδων 1000-2000 φύλλα και με αναγνωσιμότητα χωρίς οικονομικό αντίκρισμα ;"

Η απάντηση είναι απλή. Με "μυστικά κονδύλια". Κονδύλια που ως σκοπό
έχουν την επανάληψη της "άποψης" της Χούντας των Συνταγματαρχών που έλεγε : ο Ελληνισμός δεν είναι ώριμος για εκλογές κι έτσι ας του δώσουμε προπαγάνδα και αποπροσανατολισμό με γήπεδα, γκομενίτσες και ξεπεσμένους/ες δημοσιοκάφρους που δίνουν πολιτική γραμμή".

Το τελικό στάδιο αυτής της σαπίλας θα είναι η εκθρόνιση σύσσωμου του πολιτικού νταβατζίδικου σκηνικού που κινείται ως μαριονέτα στα χέρια Τραπεζιτών και επιχειρηματιών. Όπως θα είναι και η αποκαθήλωση των "εξουσιών" που τους κάλυψαν με την ανοχή τους, επί δεκαετίες. 

Αλήθεια ! Απέναντι στα εγκλήματα κατά της Επικράτειας και του Λαού, από το ναζιστικό euro της ναζιστικής Ε.Ε., τα κόμματα της ... αντιπολίτευσης και οι ... συνδικαλΗστές, τι προτείνουν πέραν της φραστικής διαφωνίας και των κορωνών τους στα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα ; 
Έλληνα, δε σου κάνει εντύπωση η έλλειψη προτάσεων από μέρους τους και η ένδεια έργων (κήρυξη απεργίας διαρκείας) ;
Δεν σου θυμίζουν "στημένο" ποδοσφαιρικό αγώνα ;

Εν τω μεταξύ, μια κακομοίρα που κατέθεσε πλαστό πτυχίο Δημοτικού σχολείου για να πιάσει δουλειά ως καθαρίστρια σε παιδικό σταθμό, είναι ακόμη φυλακή, ενόσω οι Τραπεζίτες, "γαμάνε και δέρνουν" τον Ελληνισμό ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου