Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Θα πάνε μέσα όσοι τραπεζίτες έκλεψαν


"Πόρισμα καταπέλτης για Λαυρεντιάδη και άλλους 7 του Δ.Σ. της τράπεζας από

την Αρχή καταπολέμησης του Βρώμικου χρήματος".

Αυτός ήταν ο πηχυαίος τίτλος της εφημερίδας Ελευθεροτυπία πριν από 8 ½ χρόνια όταν τα δολοφονικά Μνημόνια βρίσκονταν στην αρχή τους και όταν οι "κυβερνητικές Μαριονέτες" έβρισκαν καθημερινά τρόπους για να αποπροσανατολίσουν το μυαλό των Ελλήνων.

Αποπροσανατολιστική κατάσταση που εξακολουθεί και "λειτουργεί" και σήμερα που ... έληξαν τα Μνημόνια (βλ. περίπτωση απαγόρευσης του καπνίσματος)

Από τότε, από το ... μακρινό 2011 χιλιάδες Ελλήνων αυτοκτόνησαν, εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστευσαν, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μπήκε φυλακή για κάτι ... λιανά που "έκαναν φτερά" (500 εκ € στην Proton bank και περί τα 2- 2,5 δισ € στην Alapis), ο Λαυρεντιάδης αποφυλακίστηκε και αγόρασε την Βιομηχανία Φωσφωρικών Λιπασμάτων", ο ... νόμος ασυλίας Τραπεζιτών ψηφίστηκε επί της αρχής προ 7 ημερών (βλ. εδώ) από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - και την τσόντα Βελόπουλου ("Ελληνική Λύση) (*) και όλα καλά ...
... Νόμο τον οποίο, επί της ουσίας, είχε φέρει (με την πλήρη Ατιμωρησία του) ο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στα 5 έτη ... διακυβέρνησης του ! 
Και οι Λειτουργοί της  Δικαιοσύνης ; Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Αυτοί "δικάζουν" με ... νόμους που δημιουργούν οι μαριονέτες !

Είναι όμως όλα καλά ;


Συνεχίζεται


* Τσόντα στο στυλ των ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, ΧΑ, ΕΝΚΕ κά ...

Επιστάτης 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου