Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Θερμά συγχαρητήρια στους Λειτουργούς που τίμησαν την Έδρα

"ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ αλλάζει σελίδα στο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ. Απορρίφθηκαν οι ενέργειες της πρώην διοίκησης και σήμερα στις 17:00 μ.μ. συγκροτείται σε Σώμα η προσωρινή διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο"

Αναλυτικά εδώ

Μετά απ΄ αυτό, γίνονται σαφέστερα και ευκρινέστερα τα κάτωθι ερωτήματα και οι υπενθυμίσεις :


α) το πουλόβερ της γνωστής εργοδοτικής παρέας που μοίραζε εκατομμύρια ή/και δισ €, ... δώθε - κείθε, βλέπε 
ξηλώνεται !

β) η Απόφαση για το Δημόσιο Ταμείο ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει πρόκριμα και εφαλτήριο για ανάλογες Νομικές κινήσεις στο Δημόσιο Ταμείο ΤΣΜΕΔΕ (που έχει "επενδύσει" περί το 1,2 δισ € στην Attica bank) και λογιστικά έχει περί 85 εκ € ...

γ) Μανώλη Πετράκη
   i) από τα μέσα του 2016 σε είχα ενημερώσει (βλέπε Μανώλη, πες στον κόσμο, πότε μιλήσαμε και τι σου είχα πει) πως τα καμώματα της "παρέας" δεν θα έχουν "τύχη"

  ii) μήπως θυμάσαι πλέον τίποτα για εκείνες τις ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ; (βλέπε  https://gkanellakis.blogspot.com/2016/09/blog-post_6.html)

δ) Θανάση Σταθόπουλε
  i) τσάμπα πηγαίνεις επισκέψεις στους χώρους της Ιονικής Ενότητας. Τσάμπα σου λέω, ότι κι αν σε συμβουλεύει ο "συνταξιούχος μέντορας σου", καθώς γελάνε και οι πέτρες μαζί σου

  ii) τώρα που έμαθες και την "4 βιομηχανική επανάσταση", μήπως έχεις ακούσει τίποτα και για τις ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ στην Attica bank, μισθοδοσίες που δίδονταν ΟΛΑ τα χρόνια που είσαι (εργοδοτικός) πρόεδρος εργαζομένων της Attica bank ; Αυτές που ΕΣΥ έπαιρνες τα περισσότερα όλων !


Επιστάτης, Μμνήμων, Δημήτρης και Γ.Θ.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου