Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση για την αυριανή εκδίκαση για το θέμα του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ (και των 55 εκ. €)

Αναφορικά με την αυριανή εκδίκαση για το θέμα της διοίκησης του Ταμείου τραπεζοϋπαλλήλων ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ (που μεταξύ των άλλων έδωσε 55 εκατομμύρια στην Attica bank, ποσό το οποίο χάθηκε οριστικά) υπενθυμίζονται και ανακοινώνονται τα εξής :

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση των αγωνιστών Συνδικαλιστών του Συλλόγου Εργαζομένων και Συνταξιούχων Ιονικής Τράπεζας, "Ιονική Ενότητα", αύριο 19-11-2019 -ουσιαστικά- θα εκδικαστεί το μέλλον του Δημόσιου Ταμείου ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ. Βλέπε ανακοίνωση εδώ.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με έναν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα για το ξεκαθάρισμα του Δημόσιου Ταμείου, τον Σαράντο Φιλιππόπουλο, η Δίκη θα γίνει ΑΥΡΙΟ 19-11-2019 στα κτήρια 4 ή 5 των Δικαστηρίων της Λεωφ. Ευελπίδων και ώρα 12:30 μμ. Η Εκδίκαση θα γίνει στον πρώτο ή στον δεύτερο όροφο των προαναφερομένων κτηρίων 4 ή 5.

Ο λόγος της διαζευκτικής αναφοράς ("4 ή 5 κτήριο" και στον "1ο ή 2ο όροφο") είναι πως ακόμη ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί από τους αρμοδίους των Δικαστηρίων
ΑΝ θα δώσουν για την Εκδίκαση μεγαλύτερη αίθουσα, έτσι ώστε να παρίστανται όσο το δυνατό περισσότεροι ενδιαφερόμενοι. 

Μ' όλων τούτων,  ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν -μέχρι την τελευταία στιγμή- να επικοινωνήσουν με τον Συνάδελφο Σαράντο Φιλιππόπουλο, στο τηλέφωνο του : 694-478-2495 για τις όποιες διευκρινήσεις.

Σημείωση : Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους συνδικαλιστές του ΕΠΙΣΗΣ Δημόσιου Ταμείου των Μηχανικών (ΤΣΜΕΔΕ) για να πράξουν για τα Νομικά αυτονόητα, για εκείνα τα 1,2 δισ € που ... επενδύθηκαν στην Attica bank (και έχουν πάει άκλαυτα ...).
Επίσης πεδίον δόξης λαμπρόν και για τους εγγεγραμμένους στο ΤΣΜΕΔΕ έτσι ώστε, πιέζοντας αρμοδίως τους συνδικαλιστές τους, να πράξουν τα Νομικά αυτονόητα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου