Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση για την έφοδο στις Τράπεζες

Αναφορικά με το παρουσιαζόμενο από τα ΜΜΕ "resalto" της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες ΕΤΕ, EFG, Πειραιώς, Alpha και Attica και μετά από το σάλο που έχει προκύψει στο πανελλήνιο για την ανέλπιστη και μη αναμενόμενη κίνηση, δηλώνουμε τα εξής :

Έχοντας οι στο εδώ blog συνολικά 612 χρόνια παρουσίας σε τραπεζικές και Νομικές Εργασίες, 
υποθέσεις όπου γίνεται έφοδος Υπηρεσιών του Κράτους την ίδια ώρα που προαλείφεται η ψήφιση "Νόμου" που θα δίνει ασυλία σε τραπεζίτες, δεν γίνεται πιστευτή και αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ ως αντιπερισπασμός και αποπροσανατολισμός. 

Αναλυτικότερα η όλη επιχείρηση μοιάζει με σενάριο όπου "θα δώσουμε ασυλία στους τραπεζίτες, δείχνοντας όμως στη Κοινωνία ότι θα τους ελέγχουμε. Και μάλιστα αυστηρά".

Κατόπιν αυτών και έχοντας στη διάθεσή μας εκατοντάδες εφημερίδες, video και ηλεκτρονικά κείμενα όπου σύμφωνα με αυτά, ΔΗΘΕΝ θα κάθονταν Τραπεζίτες στο σκαμνί, (αρχής γενομένης από τον Λαυρεντιάδη και τον Προβόπουλο μέχρι

τους  Μεγάλου, Γαμβρίλη και Σάλα) δηλώνουμε :

α) Αν ο εγγύτατα ερχόμενος καιρός δείξει ότι κάνουμε λάθος και αν δούμε επιτέλους το εδώλιο του κατηγορουμένου να γεμίζει από συστοιχίες συμμοριτών που αυτονομάστηκαν "τραπεζίτες", θα είμαστε από τους πρώτους που θα συγχαρούμε τους πράττοντες και
β) θα στηρίξουμε εμπράκτως την κίνηση με τόσο "υλικό" που δε φαντάζονται ότι διαθέτουμε. αφού αυτή θα λυτρώσει την Ελληνική Κοινωνία, μετά τα 10 έτη δολοφονικών, τραπεζικών και μη, Μνημονίων.

Δεν περιμένουμε θαύματα. Δεν εθελοτυφλούμε. Παρακολουθούμε και παραμένουμε Δίκαιοι έχοντας πληθώρα στοιχείων για τους συμμορίτες που ΑΝ και εφόσον διαπιστωθεί ότι συντρέχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ λόγοι απονομής Δικαιοσύνης, τότε θα παραδοθούν αρμοδίως όπου πρέπει.


κομψός γ᾽ ὁ κῆρυξ καὶ παρεργάτης λόγων.
ἐπεὶ δ᾽ ἀγῶνα καὶ σὺ τόνδ᾽ ἠγωνίσω,
ἄκου᾽· ἅμιλλαν γὰρ σὺ προύθηκας λόγων.

οὐδὲν τυράννου δυσμενέστερον πόλει,
430 ὅπου τὸ μὲν πρώτιστον οὐκ εἰσὶν νόμοι
κοινοί, κρατεῖ δ᾽ εἷς τὸν νόμον κεκτημένος
αὐτὸς παρ᾽ αὑτῷ· καὶ τόδ᾽ οὐκέτ᾽ ἔστ᾽ ἴσον.
γεγραμμένων δὲ τῶν νόμων ὅ τ᾽ ἀσθενὴς
ὁ πλούσιός τε τὴν δίκην ἴσην ἔχει,
435 ἔστιν δ᾽ ἐνισπεῖν τοῖσιν ἀσθενεστέροις
τὸν εὐτυχοῦντα ταὔθ᾽ ὅταν κλύῃ κακῶς,
νικᾷ δ᾽ ὁ μείων τὸν μέγαν δίκαι᾽ ἔχων.
τοὐλεύθερον δ᾽ ἐκεῖνο· «τίς θέλει πόλει
χρηστόν τι βούλευμ᾽ ἐς μέσον φέρειν ἔχων;»
440 καὶ ταῦθ᾽ ὁ χρῄζων λαμπρός ἐσθ᾽, ὁ μὴ θέλων
σιγᾷ. τί τούτων ἔστ᾽ ἰσαίτερον πόλει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου