Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Ειδήσεις (μετά θεαμάτων και εδεσμάτων) ...


 Κατ' επανάληψη εδώ μέσα έχουμε προτείνει οι δικηγόροι, οι αληθινοί Δικηγόροι, (κι όχι τα τσιράκια των τραπεζών) να ξεψαχνίζουν τις συμβάσεις δανείων των πελατών τους που φτάνουν σε δικαστικές αίθουσες λόγω των κατσαπλιάδων κορακιών (funds) και των λαμόγιων των τραπεζών.

Έτσι, χαιρόμαστε που υπάρχουν Δικαστές που όχι μόνο τα βάζουν με τις μαφίες των τραπεζών αλλά και τους δίνουν απανωτά χαστούκια. Ένα τέτοιο είναι και η υπόθεση που θα βρείτε στο Δικαστική απόφαση αναστέλλει πλειστηριασμό 400.000 ευρώ από fund για έναν λάθος αριθμό !   

Βέβαια, υπάρχουν και ... έδρες για τις οποίες είναι απλώς Δευτέρα ...

 

Ανέκαθεν λατρεύαμε τους "παραμορφωμένους" των πανεπιστημίων. Όπως εκείνος που έκανε την ... διαπίστωση που συνοψίζεται στο "...η μετανάστευση δεν είναι δυνατόν να την αποτρέψει, απλώς θα την επιβραδύνει...".

Κι όταν μιλά για μετανάστευση ο πανεπιστημιακός, αναφέρεται στο κάθε

καρυδιάς καρύδι που μπουκάρει από τα σύνορά μας.


Σύμφωνα με το Government Accountability Office (GAO) του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, οι ΗΠΑ αποχωρώντας ατάκτως από το Αφγανιστάν άφησαν πίσω τους στρατιωτικό εξοπλισμό αξίας περί τα 84 δισ. $ !!!
 
Αεροπλάνα, ελικόπτερα, άρματα, βαρέα όπλα κλπ, είναι τα "λάφυρα" που άφησαν πίσω τους εκείνοι που πάνε να βάλουν φωτιές ανάμεσα στη σύμμαχο Ρωσία και στις συμμάχους της Ευρώπης, θέτοντας ως εφαλτήριο τους νεοναζί της Ουκρανίας.


Προτάσεις :
  • Αλλάξτε τον. Αυγενάκη  που τολμάς να επικαλείσαι νομοθετικές διατάξεις της Θάτσερ (που διέλυσε τα οπαδιλίκια στη Γηραιά Αλβιώνα) είσαι μεγάλη πληγή. Πιο μεγάλη από τους προκατόχους σου.
    Πιο μεγάλη και από τον Παναγόπουλο της ... ΧεΣΕΕ. ΓΣΕΕ ήθελα να πω.
  • Βρείτε. Αναζητήστε και διαβάστε το βιβλίο του Παναγιώτη Βήχου : "κρατική τρομοκρατία και κοινωνικές αντιστάσεις". Όλο και κάτι θα μάθετε για το οποίο δεν είχατε ιδέα.
  • Μην πεισθήτε. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Έλον Μάσκ σήκωσε στο λογαριασμό του στο twitter όπου στηλίτευε τον "φρου - φρου και αρώματα" του Καναδά, τον Τριντό, με το κατωτέρω "meme"

παίρνοντας το μέρος όσων (φορτηγατζήδων) είχαν αποκλείσει τον Τριντό.
Ο Μάσκ (και οι πάτρωνες του, ... ίσως να) τον προορίζουν για τον "παγκόσμιο ηγέτη" που θέλουν να είναι αγαπητός στις μάζες (των ηλιθίων).
  • Ακούστε. Στο link www.104.6rtl.com/channel/80er θα απολαύστε ατελείωτη μουσική των ΄80s. Στα + του καναλιού : ατελείωτη, χωρίς μεσολαβούσες βλακείες μουσική των 80s. Στα - του καναλιού : 1 στα 20-30 τραγούδια του, είναι Γερμανικό. Εντάξει. Εκείνα τα 2-3 λεπτά, κλείστε το link...
  • Δείτε. Νέος μήνας (Φλεβάρης), νέα ταινία του Μπρους Γουίλις. Παραδόξως, η συγκεκριμένη, βλέπεται.
  • Προβληματιστείτε. Φίλος από το Λιμάνι μου έλεγε : ο Γκριμάλντι ακολουθεί τη "γραμμή" του Ωνάση. Βουλιάζει τα σαπιοκάραβα του.
    Δε ξέρω από τέτοια μεν, προβληματίζομαι δε, διαβάζοντας και αυτό εδώ.

  • Αναρωτηθείτε. Το κτήνος που επιχείρησε να μαχαιρώσει χθες ένα 15χρονο αθλητή στην Πεύκη, και μετά, πήγε στην πλ. Ομονοίας όπου κι εκεί "χάραξε" στον λαιμό καταστηματάρχη που λήστεψε, σε 15 χρόνια θα είναι ξανά στην Κοινωνία ;;; 

Γιατί ;

Θα συνετιστεί στη φυλακή που θα κάτσει για 3-4 χρόνια (κάνοντας εργασίες) ;

  • Σύσταση : Κορίτσια και αγόρια, τα xanax με ρέγουλα. Όχι με τις χούφτες. Σε τελική ανάλυση αν τα παίρνετε σε τόσο μεγάλες δόσεις, δε θα βρίσκουν για να τα αγοράσουν κάποιοι τραπεζίτες, που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.


 
 Επιστάτης και λίγο από Γ.Θ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου