Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Προ 20 ετών πλάσαραν οξυκωδόνη. Και σκότωσαν χιλιάδες. Τώρα εμβόλια, ανιστόρητε φοβικέ ραγιά

Οξυκοδώνη την εικοσαετία 2019 - 2019, εμβόλια σήμερα.
Ότι ... θεραπεία φτιάχνουμε πρέπει να την αγοράζετε (για να γίνουμε πιο πλούσιοι)


Οι εντολές προς τους ιατρικούς επισκέπτες

Οι άνθρωποι πονούν. Ζουν δύσκολες ζωές και εμείς έχουμε τη θεραπεία. Σας στέλνουμε εκεί έξω για να φέρετε στην φαρμακευτική μας εταιρεία τους γιατρούς.  Προ 20 ετών πλάσαραν οξυκωδόνη.


Το πρώτο βήμα είναι να πάτε στην πόρτα τους. Κάντε τους γιατρούς να νιώσουν ξεχωριστοί. Να είστε εμφανίσιμοι. Βγείτε με τους γιατρούς σε ακριβά δείπνα. Πληρώστε τον λογαριασμό του φαγητού. Προσφερθείτε να τους γεμίσετε το ντεπόζιτο για να σας ακούσουν για δέκα λεπτά. Δωροδοκήστε τη ρεσεψιόν με λουλούδια για να σας αφήσει να μπείτε στο γραφείο των γιατρών. Πρέπει να γνωρίζετε τους γιατρούς σας. 


Για αυτό θα σας δώσουμε τα ψυχολογικά προφίλ όλων τους. Αν έχουν παιδιά, δώστε τους εισιτήρια για την Ντίσνεϊλαντ. Αν είναι στο στάδιο του διαζυγίου, πάρτε τους αγκαλιά, πηδήξτε τους. Κάντε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσετε τη φιλία και εμπιστοσύνη τους.

 

Μονόλογος του διευθυντή πωλήσεων της φαρμακευτικής εταιρείας

Purdue Pharma (που ανήκε στην εβραϊκή οικογένεια Kessler) στους ιατρικούς επισκέπτες" (που στην πλειοψηφία τους ήταν φοιτητές που ήθελαν κάποιο έσοδο) που ετοίμαζε (τάζοντας τους ταξίδια, supercars, χρήμα) για να τους βγάλει στο δρόμο, για να πλασάρουν την "θεραπεία" που παρείχε το  απιοειδές ναρκωτικό  οξυξωδόνη, που πλάσαρε η Purdue.


Οι διαπιστώσεις και οι ... συμπτώσεις

Αν σας θυμίζουν κάτι οι εντολές - διδαχές  του δ/ντή πωλήσεων της φαρμακευτικής Purdue Pharma, σε συνδυασμό με τον τρόμο που σπέρνουν σήμερα οι φαρμακευτικές εταιρείες (σ.σ. πως θα πεθάνετε όλοι όσοι δεν κάνετε εμβόλια), τρόμο που ... "θεραπεύουν" οι Pfizer, Moderna, J.J., Astrazeneca με τα εμβόλια τους, ίσως και να μην είναι σύμπτωση.

 

Δείτε τη μίνι σειρά Dopesick στο Cosmote Tv ή σε κάποιο άλλο σύστημα (κάποιο ...flix) και θα διαπιστώσετε τον τρόπο με τον οποίο ο FDA (σ.σ. ο αμερικάνικος ΕΟΦ) είχε εγκρίνει το δηλητήριο οξυκωδόνη ως "φαρμακάκι" σαν την ασπιρίνη, θα μάθετε πως ο πρόεδρος του FDA ΑΦΟΥ ενέκρινε πως ΔΕΝ είναι ισχυρό το συστατικό της οπιούχας οξυκωδόνης, ΑΝΕΛΑΒΕ CEO στην εταιρεία Purdue Pharma που πλάσαρε τον φάρμακο ΜΕ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΜΙΣΘΟ, και πολλά άλλα.

 

Για την ιστορία, η εταιρεία Purdue Pharma βάρεσε κανόνι το 2019 μετά από διώξεις Αμερικανών Εισαγγελέων και Υπηρεσιών ελέγχου ναρκωτικών, κατά της εταιρείας και μετά από δεκάδες χιλιάδες μηνύσεων και αγωγών κατά των καθαρμάτων της Purdue Pharma.

 

Υγ. Κατάλαβες τώρα γιατί υπογράφτηκαν δεσμεύσεις πως κανείς δε θα μπορεί να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά των γιατρών και των φαρμακευτικών που παράγουν τα άχρηστα για την ίαση δηλητήρια των covid-19 εμβολίων ; Διότι είχαν πάρει το μάθημά τους από την υπόθεση των φονιάδων της φαρμακευτικής  Purdue Pharma !

 

Η απορία

Μετά από αυτά και άλλα πολλά, αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να ξεχνά τόσο γρήγορα το ανθρώπινο γένος (π.χ. που νοιάζεται μόνο για κανένα πουστριλίκι, για κανένα τσιγαριλίκι και για κάποια σκουπίδια της τηλεόρασης) ...


ΖΩΟ του καναπέ

 

Σχόλιο Γ.Θ.Κ. συνυπογράφω κάθε λέξη του ανωτέρω, ΟΜΩΣ αναφορικά με την ρήση "εβραϊκή οικογένεια Κέσλερ" πρέπει να διαχωρίσω τη θέση μου θυμίζοντας σε όλους πως, ΝΑΙ μεν έχουμε πόλεμο με τους Σιωνιστές -που ναι, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία εβραϊκής καταγωγής- , αλλά όχι με τους Εβραίους (ως λαό, μιας και περνούν κι αυτοί τα πάνδεινα, από τους Σιωνιστές ... ηγέτες τους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου