Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Σύντομες ειδήσεις με συμπτώσεις και άλλα πολλά ...

 

Upd 18-6-2022  Διεθνή :

Σύμπτωση 1 : πήραν φωτιά εγκαταστάσεις της εταιρείας Freeport στο Τέξας υγροποίησης φυσικού αερίου στις ΗΠΑ. Λίγες ώρες αργότερα,

σύμπτωση 2 : εξερράγησαν εγκαταστάσεις της Gazprom φυσικού αερίου στη Ρωσία. Ενδιάμεσα, 

σύμπτωση 3 : η Β. Κορέα ανακοίνωσε τίθεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης διότι αντιμετωπίζει άγνωστη ασθένεια του εντέρου των πολιτών της, που μοιάζει με τύφο ή χολέρα.

upd σύμπτωση 4 :  Στην Κίνα, στην Σαγκάη για την ακρίβεια, φλέγεται από τα ξημερώματα ίσως το μεγαλύτερο εργοστάσιο πετροχημικών της. Το εργοστάσιο της Sinopec.

 

Στα λοιπά, στην Ινδία, ανώτατο δικαστήριο απεφάνθη πως δεν νοείται επιβολή

εμβολιασμού για Covid-19 ενώ, οι όποιες παρενέργειες παρουσιάζονται από τα τοξικά και πειραματικά εμβόλια στους Ινδούς, θα πρέπει άμεσα να καταχωρούνται από τους ιατρούς στη σχετική πλατφόρμα. Αυτά στην Ινδία που αρνήθηκε να δώσει ασυλία στις εταιρείες που παράγουν τα τοξικά ... εμβόλια.

 

Ελλάντα :

Σύμφωνα με στοιχεία της ΤτΕ, μικρή μείωση εμφάνισαν τα αποθεματικά των Δημόσιων Ταμείων. Και μη φανταστείτε κανένα μεγάλο ποσό ως μείωση. Μόνο καμία κατοστάρα εκατομμύρια € ...


Στην τράπεζα Αττικής, ο δ/νων σύμβουλος -που πήρε πόδι, Θόδωρος Πανταλάκης- τσέπωσε 290.617 γιούρια ενώ ο πρόεδρός της Κώστας Μακέδος κάτι παραπάνω από 218.000 γιούρια ...


Αθλητικά :

Ευτυχώς που δεν μας τα κάνουν τσουρέκια πλέον με τον Τσιτσιπά, που πετάει ως άλλο παλιόπαιδο του NFL τη ρακέτα του στο τερέν ή στον αντίπαλο ή στο διαιτητή.

 

Ο καιρός :

Μια χαρά ανοιξιάτικος, συμπτωματικά από τότε  μπούκαρε η Ρωσία στην Ουκρανία, που με τη σειρά της έκανε ένα σωρό πειράματα σε ... διάφορα.


Επί του πιεστηρίου : 

Η "ξαφνικίτιδα" θερίζει παίδες. Παίδες και ενήλικες. Κρίμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου