Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Θανάση, γελάνε και οι πέτρες (μαζί με τους ψηφοφόρους σου)

 Είπε ο τιτάνας του συνδικαλισμού Αθανάσιος Σταθόπουλος (που κατέστρεψε μια τράπεζα και όλα τα Δημόσια Ταμεία) : Έχουν γνώση οι φύλακες και η ποινικοποίηση μιας χρηστής αυτοδιαχείρισης και αυτοδιοίκησης του Ταμείου δεν θα περάσει ! Η σπίλωση άξιων Συναδέλφων μας θα πέσει στο κενό.

 

 

Θανάση, η "αυτοδιαχείριση" που επικαλείσαι έδινε το περιθώριο στον Πετράκη και στην παρέα του, να καταπατήσουν τον Κανονισμό που απαγόρευσε την τεράστια επί των διαθεσίμων του χρηματοδότηση μιας ... επένδυσης ;

Θανάση, ο κορυφαίος Έλληνας Εισαγγελέας που συνέταξε σε 35 σελίδες το πληρέστατο κατηγορητήριο σε βάρος τους, τους σπιλώνει ;

Θανάση, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που με το 66 σελίδων Βούλευμά του, τους καθίζει

στο σκαμνί, τους σπιλώνει ;

Θανάση, ρώτα και τον φίλο σου τον δικηγόρο Μαντζουράνη. Θα σου επιβεβαιώσει και αυτός πως είναι σκούρα τα πράγματα για όσους εγκλημάτησαν.

 

Θανάση, με τις αγυρτείες σου που εξαφάνισαν πάνω από 2 δισ. €, ένα επιτυγχάνεις. Την καταδίκη τους αλλά και την πιθανολόγηση της άμεσης εμπλοκής σου στη ληστεία του Ταμείου Τραπεζοϋπαλλήλων, με ότι αυτό -Νομικά- σημαίνει !


Θανάση υστερόγραφο. Αληθεύει πως ο βαρύτατα κατηγορούμενος Πετράκης είπε σε παρακαθήμενους του : "ΑΥΤΟΣ με έβαλε σε μπελάδες τάζοντας μου πως δε θα ανοίξει ρουθούνι ;" επαναλαμβάνοντας δηλαδή όσα είπε όσα είπε ΚΑΙ ο Φιλιππίδης του Ταμείου των συνταξιούχων των Μηχανικών.

Θανάση, μη κοιτάς που ο Φιλιππίδης πρόλαβε και πέθανε νωρίς (όπως θα παράφραζε ο Χρόνης Μίσσιος). Τα λόγια του ΥΠΑΡΧΟΥΝ και είναι τόσο έγκυρα όσο δεν φαντάζεσαι ! Και που ξέρεις ; Μπορεί να υπάρχει και η "αγωνία" του Πετράκη.

 

Συνεχίζεται (για λίγο ακόμη), Θανάση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου