Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Παιδιά, δε πάτε και λίγο για κατούρημα ; aka τα banners part 2

 Και "ξαφνικά", σχεδόν όλος ο οικονομικός ηλεκτρονικός Τύπος, "ανακάλυψε" την άπατη σωρεία σκανδάλων στην Attica bank. 

 


 Εκεί, στην παρατράπεζα, που δεν έμεινε ούτε φράγκο σε Ενεργητικό και Παθητικό, εκεί που "εξαφανίστηκαν" 2,2 δισ. € μέσα σε ελάχιστα χρόνια, εκεί που το κάθε "στέλεχός της ... τράπεζας των Μηχανικών" (σ.σ. εδώ, στις λέξεις "στέλεχος" και στο "τράπεζα των Μηχανικών", καγχάζουμε στεντόρεια) μοίραζε πολλές δεκάδες εκατοντάδες εκατομμύρια σε "ημετέρους", λές και το χρήμα το έφερνε από το σπίτι του ...

 

Κελαηδήστε τώρα όσο θέλετε, όμως, ότι και να κάνετε, ένας πολίτης, ο Γιώργος Θ.

Κανελλάκης, μαζί με μια πλειάδα συναγωνιστών, μέσα από αυτό το blog, σας έβαλε τα γυαλιά και σας θύμιζε επί 12+ χρόνια τι θα πει "καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται" και έμαθε την Αρμόδια Ελληνική Κοινωνία ότι δεν κάνουν όλοι σαν και ... κάποιους "δουλίτσες", για να πάρουν από το πτώμα μιας εταιρείας διαφήμιση και μοσχοπληρωμένα μπάνερς.

 

Σας δίδαξε με κόστος να πηγαίνει 123 φορές σε βαρύτατα κακουργηματικά και πλημμεληματικά δικαστήρια στο Εδώλιο του κατηγορουμένου, με κόστος να ακούει τον κάθε ... δικαστάκο να τον τιμωρεί για κλεψιές που εκείνος κατήγγειλε (ΚΑΙ στην Δικαιοσύνη), σας δίδαξε με παρ'  ολίγον κόστος την ίδια του τη βιολογική ύπαρξη, σας γλέντησε κάνοντάς σας να νιώθετε σκνίπες λιωμένες στους τοίχους της .... δημοσιογραφίας που εξυπηρετείτε.


Τα (ακόμη) καλύτερα, έρχονται ! (με όσα δεν βάζει ο νους σας ότι διαθέτουμε).

 

Υπόμνημα : 



Νέο Αίμα, Επιστάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου