Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Οι "έξυπνοι" Έλληνες, που τρέμουν σε κάθε "είδηση" των ΑΡΔ

 

α) η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα λειψυδρίας. Πρόβλημα έχουν, αν έχουν, οι Βόρειοι της Ευρώπης. Πρόβλημα που είχαν ανέκαθεν με την ποσότητα και κυρίως με την ποιότητα των εκεί υδάτων.

β) η νόσος των χιμπατζήδων δεν "κτυπάει" τον καθέναν. Κτυπάει εκείνους που χτύπαγε το Aids ...

γ) η Ελλάδα δεν στηρίζει την επάρκεια της στο Ρώσικο Φυσικό Αέριο. Καλώς ή κακώς, έχει και το Αζέρικο από τον αγωγό Tap.

δ) όχι η θέρμανση με air condition και αντλίες θερμότητας, δεν είναι η φθηνότερη λύση θερμότητας, μιας και ένα σπιτικό δεν έχει ανάγκες μόνο θέρμανσης. Άρα, αν χρησιμοποιείς τέτοιες "λύσεις" θα δεις τον ουρανό σφοντύλι, μετά. Στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Άσε που μόλις σβήσει το air condition, παγώνει ο χώρος που πιο πριν ζέσταινε (και ξέραινε).

ε) επιδοτήσεις θα δοθούν και σε όσους χρησιμοποιούν Φυσικό Αέριο.

στ) αν τα μισά απ' όσα γίνονταν εδώ, στο ελλάντα, γίνονταν σε άλλη χώρα, όλος ο κόσμος θα ήταν στους δρόμους και θα τα έκανε όλα ρημαδιό.

ζ) μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις η Ελλάδα είχε αδιάφθορους πολιτικούς. Τόσο σπάνιες που έμοιαζαν σαν τη μύγα μέσ' το γάλα.

η) διαχρονικά, μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις η ηγεσία της εκκλησίας ήταν με το μέρος των Αμνών της. Σε όλες τις άλλες περιόδους, αυτή η ... εκκλησία, κοίταζε την πάρτι της.

 

Νέο Αίμα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου