Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Επιτέλους ρε σεις ! Επιδότηση για αγορά ηλιακού θερμοσίφωνου


Εμείς εδώ και μήνες είχαμε φάει τα λυσακά μας από τον Ιανουάριο του 2022 (Καλή η επιδότηση αλλαγής ηλεκτροβόρων συσκευών, αλλά η πριμοδότηση αγοράς ηλιακού θερμοσίφωνου είναι καλύτερη

και από τον Ιούνιο του 2022 (Για ποιο λόγο δεν επιδοτούνται οι ηλιακοί θερμοσίφωνες που στην πλειοψηφία τους είναι Ελληνικής κατασκευής ; ) να επιμένουμε πως θα έπρεπε ΠΡΩΤΑ να επιδοτηθεί η αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνου ή ακόμη και πιο έντονα ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΛΙΑΚΟ (με επιδοτήσεις, μείωση ΦΠΑ, έστω και δωρεάν στους αναξιοπαθούντες συμπολήτες μας).

 

Επιτέλους θα γίνει το αυτονόητο στη χώρα του ατέλειωτου Ήλιου και της μεγάλης ετήσιας ηλιοφάνειας. Θα επιδοτηθεί η αγορά ηλιακών θερμοσιφώνων, που -εκτός των άλλων (βλ. οικονομία στο ρεύμα), στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ !


Αναλυτικά σε όποιο από τα κάτωθι τραβάει η ψυχή σας :

Πως και πότε θα επιδοτηθούν οι ηλιακοί θερμοσίφωνες

Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης για ηλιακούς θερμοσίφωνες 

Κ. Σκρέκας: Έρχεται μεγάλο πρόγραμμα επιδότησης για ηλιακούς θερμοσίφωνες 

Επίσημο: Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης για ηλιακούς θερμοσίφωνες  

Έρχεται» νέο πρόγραμμα επιδότησης για ηλιακούς θερμοσίφωνες 

 

Υγ. Μη κάνετε την επιδότηση από την Άνοιξη του 2023. Κάντε την χθες, αν είναι δυνατόν. Η θέρμανση του νερού είναι η πιο ενεργοβόρα κατανάλωση σε κάθε σπιτικό, σε κάθε εταιρεία, σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα κλπ.

Επιστάτης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου