Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Σας καλώ την Τρίτη 13-6-2017 στη Δίκη μου, στο Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα αρχίσει το τέλος

Σας καλώ αύριο Τρίτη 13-6-2017 στις 9 το πρωί, στο Εφετείο Κακουργημάτων, στην οδό Λουκάρεως (στο πλάι του Αρείου Πάγου στην Λ. Αλεξάνδρας), στην αίθουσα Δ-70-Γ, στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Δίκη που είναι η συνέχεια Αυτής που ξεκίνησε την 12-5-2017 (βλέπε σχετικά εδώ : Γιώργος Θ. Κανελλάκης - Attica bank : σημειώσατε : 1

Δίκη που θα αρχίσει το τέλος όσων ξεκίνησαν την 18-1-2011 με την καθ΄ όλα παράνομη, αντικαταστατική και τραμπούκικη ( : για ... συνετισμό των υπολοίπων "ατίθασων" σαν και εμέ, στην Attica) απόλυσή μου από την Attica bank, στην οποία, η αιχμή του δόρατος της παρέας : "Γιάννης Γαμβρίλης και company", o τότε γενικός δ/ντής οικονομικών της τράπεζας Χρήστος Μάραντος (τέως μιας και ... αποχώρησε από την τράπεζα), είχε την πρωτοκαθεδρία. Που ... αποχώρησαν όμως και οι άλλοι μηνυτές μου. Ο Γαμβρίλης. ο Αντωνόπουλος, ο Ιωαννίδης. Και άλλοι πολλοί ! 

Ο Μάραντος που τώρα -μη έχοντας τις "πλάτες" της παρέας του-  ΔΕΝ έρχεται καν να υποστηρίξει όσα με καταμήνυσε !

Η αρχή του τέλους στην οποία, ο Εισαγγελέως στο βούλευμα έκλεινε με το "δεν προκύπτει τίποτα σε βάρος του Κανελλάκη, κλείστε τον φάκελλο". 

Η αρχή του τέλους που το Υπουργείο Εργασίας στην τριμερή τελείωνε με το "δεν προκύπτει τίποτα σε βάρος του Κανελλάκη, ακυρώστε την απόλυσή του".

Η αρχή του τέλους που ξεκίνησε την 12-5-2017 με την αποβολή της Attica bank ως πολιτικού
ενάγοντα (κατηγόρου) σε βάρος μου (βλέπε σχετικά εδώ), από την Έδρα.

Η αρχή του τέλους της παρούσας φάσης κατά την οποία, εύχομαι αύριο ο μηνυτής και αιχμή του δόρατος της Attica bank Χρήστος Μάραντος, να βρει το κουράγιο και να παραστεί σε βάρος μου, μιας και όταν εκφωνήθηκε ως πρώτος σε βάρος μου κατήγορος, εκείνος ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ. 

Η αρχή του τέλους όπου η επίσης μάρτυρας της τράπεζας σε βάρος μου, η Χρυσάφω Λεπεσιώτου, έδωσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ όπου σύμφωνα με αυτές : 
  1. στην πρώτη της κατάθεση την 4-10-2010 ανάφερε πως "θεωρεί πιθανό να έψαξα προσωπικά στοιχεία του Μάραντου, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ στον Τειρεσία"
  2. στην δεύτερη της κατάθεση την 5-10-2010 ανάφερε πως : "προφανώς έψαξα τον Μάραντο, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ στον Τειρεσία"
  3. στην τρίτη της κατάθεση την 15-10-2010 ανάφερε πως : "σίγουρα έψαξα τον Μάραντο ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ στον Τειρεσία" και 
  4. στην τέταρτη κατάθεσή της την 23-6-2011 θεώρησε ως θέσφατο πως : "έψαξα τον Μάραντο ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ στον Τειρεσία"
Τις καταθέσεις της Λεπεσιώτου μπορείτε να τις απολαύστε εδώ : Ποια από τις 4 καταθέσεις σου ρε Χρυσάφω Λεπεσιώτου της Attica bank να κρατήσουμε ; και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας ... Η Λεπεσιώτου που έχει αποχωρήσει και αυτή.

Τις καταθέσεις της Χρυσάφως Λεπεσιώτου που "συμπτωματικά" (;;;) έδωσε copy - paste ΑΠΟΡΡΗΤΗ κατάθεση με μία άλλη υπάλληλο της Attica bank. Την Ειρήνη Παπαγεωργοπούλου. Το πανομοιότυπο και των δύο καταθέσεων, θα το δεις εδώ συμπατριώτη : Καταθέσεις στην Attica bank των Λεπεσιώτου - Παπαγεωργοπούλου στην Attica bank

Όπως προείπα, αύριο 13-6-2017 θα είναι ΑΠΛΩΣ η αρχή του τέλους. Οι λεπτομέρειες αύριο.

Και για το τέλος και για να γεμίσει λίγο διαδικτυακό μελάνι η παρούσα, προσθέτω άλλη μια φορά το : Άρθρο 187 - Ποινικός Κώδικας - Εγκληματική οργάνωση

Λευτεριά στον Τόπο και στον Λαό. Από τραπεζίτες και δουλικά, αλλότριων δυνάμεων.


_________________
Γιώργος Θ. Κανελλάκης
   τηλ : 6977-913-924
(ο "αλήτης", όπως με χαρακτήρισε κάποια ... ψυχή προ μηνός στο Εφετείο και το "γαιδούρι" όπως με χαρακτήρισε ο νυν υπουργός Τάσος Πετρόπουλος)


Υ.γ. 1. Μη ξεχνά κανείς πως, οι με μπλοκάκια σύμβουλοι ή/και οι ηγέτες της Attica bank, Χρήστος Σπίρτζης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Τάσος Πετρόπουλος, Γιάννης Δραγασάκης, Αλέξης Μητρόπουλος κ.λπ, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, ΣΗΜΕΡΑ ... κυβερνούν. 
Και πληρώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ την  ... διακυβέρνησή τους !

Υ.γ. 2 Γιάννη Γαμβρίλη, πες μας σε παρακαλώ τι σου είναι ο Λουκάς Γαμβρίλης που περιλαμβάνεται στην "λίστα Ράιχεμπαχ" και αναφέρεται εδώ Ολη η λίστα με τα ονόματα όσων θα ελεγχθούν από το κέντρο φορολογούμενων μεγάλου πλούτου

Γιάννη Γαμβρίλη αν έλθεις και αύριο στη συνέχεια της Δίκης, μην ανησυχείς. Δε θα χρειαστεί να ξαναπείς στην Έδρα : "δε θυμάμαι, εγώ απλά υπέγραφα ότι μου έφερναν". Ούτε θα χρειαστεί υποψιάζομαι να  ξανακινηθείς εναντίον μου και να σε βγάλουν από την αίθουσα τα Όργανα.

Υ.γ. 3. Μηχανικέ πίστεψέ με πως θα ακούσεις και θα μάθεις διάφορα για την "επένδυσή σου" που θα ενδιαφέρουν, αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου