Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Γερμανόδουλοι ραδιάδες να χαίρεστε την ΑΑΔΕ σας. Ευτυχώς όμως που παραμένουμε στο (κωλο)euro 😆

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν συνδικαλιστικές οργανώσεις και δημόσιοι υπάλληλοι υποστηρίζοντας ότι είναι αντισυνταγματική και παράνομη η σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που ουσιαστικά καταργεί στην πράξη βασικές και καθοριστικές αρμοδιότητες του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα στο Ανώτατο Δικαστήριο κατέθεσαν προσφυγή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος, η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών και 6 πρώην υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών και νυν υπάλληλοι της ΑΑΔΕ και διεκδικούν την ακύρωση του σχετικού νόμου που προβλέπει την ίδρυση της Ανεξάρτητης Αρχής. 

Στην αίτησή τους υπογραμμίζουν ότι η σύσταση της εν λόγω ανεξάρτητης Αρχής ( : της ΑΑΔΕ) είναι αντίθετη στις επιταγές του Συντάγματος καθώς αφενός ανατίθενται σε αυτήν αρμοδιότητες του στενού πυρήνα του κράτους και αφετέρου είναι πολιτικά ανεύθυνη και δεν υπόκειται σε πολιτικό και κοινοβουλευτικό έλεγχο, παρότι υποκαθιστά την Κυβέρνηση. 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι προσφεύγοντες η ανάθεση στην Αρχή αρμοδιοτήτων που
εμπίπτουν στον στενό κρατικό πυρήνα της κρατικής εξουσίας, πλέον του ότι είναι αντισυνταγματική και αντίθετη στην νομολογία του ΣτΕ, μεταφράζεται στο ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί από τα αρμόδια υπουργεία, δεν λογοδοτεί και δεν έχει ευθύνες, παρά τις περί αντιθέτου προβλέψεις του κοινοβουλευτικού συστήματος και της εκτελεστικής εξουσίας.


Ξεφτιλισμένε Τσίπρα που ξεφτίλισες και την έννοια "αριστερός" να χαίρεσαι τα επιτεύγματά σου. Μαζί με το Σημιτικό ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ που ... συγκυβερνάς. 

Ένας επί 32 έτη (από 1978 έως το 2009) βλάκας της ΝουΔουλάρας.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης
Σημ : οι προηγούμενες, ΕΔΩ - Φορολογικά έγγραφα Γ.Θ.Κ. Νοιώθω την απέραντη ανάγκη να ευχαριστήσω το Ελληνικό ... κράτος. 

Σημ. Μια ώρα μετά την κατάθεση της ανωτέρω, συνειδητοποιώ πως έκανα μαλακία που την κατέθεσα στους Ναζί !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου