Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Windows 7 με 5-10 € και άλλα ...

Όποιος θέλει ΓΝΗΣΙΑ windows 7 ultimate (ή ακόμη και windows 10) με 5-10 € την άδεια, ας ρίξει μια ματιά εδώ : https://psngames.org/software/?ref=513 
Οι άδειες αυτές μπορούν να αναβαθμιστούν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και σε windows 10 (γεγονός που σας το απεύχομαι) και προέρχονται από ανακυκλωμένους και αποσυρμένους υπολογιστές.

Από την ανωτέρω σελίδα έχουν αγοράσει (σύμφωνα με το εδώ άρθρο τους : https://secnews.gr/157845/windows-10-with-5-69-euro/ ) τα παιδιά του SecNews, τα οποία έχουν μεγάλη γνώση του χώρου και άκρες ικανοποιητικές, έτσι ώστε να μην δημοσιεύουν κριτικές - απάτες. 
Επίσης, ψάχνοντας λίγο το θέμα, διαπίστωσα πως σχετικές φθηνές άδειες πωλούνται κατά κόρον και στο ebay.
Στην πρώτη αναφερόμενη σελίδα (που πουλάει windows) θα δείτε πως πωλούνται και διάφορα "άλλα" λογισμικά, σε πραγματικά εντυπωσιακές
τιμές. Αν κάνετε κάποια κίνηση, διαβάστε τις οδηγίες που εμπεριέχει το κάθε λογισμικό, αποφασίστε και πράξτε.

Έτυχε και το είδα και είπα να σας ενημερώσω μιας και το κόστος είναι τέτοιο που δεν αξίζει να χρησιμοποιηθούν σπασμένα windows, ενθυμούμενοι πως -για τον μέσο χρήστη, αλλά και για τις εξειδικευμένες χρήσεις- το Linux mint είναι καρυφαίο σε ασφάλεια και λειτουργικότητα, ενώ είναι κλάσεις πιο ελαφρύ και πιο προηγμένο από τα windows. Ακόμη και από τα ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ windows 10.
 
Επίσης μη ξεχνάτε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να αγοράζετε το microsoft office αφού, το Libre office είναι, πανίσχυρο, διαβάζει ΟΛΑ τα είδη των εγγράφων του microsoft office και κάνει ακόμη περισσότερα ΔΩΡΕΑΝ !!!!
Καλή συνέχεια. 

Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου