Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Το έγκλημα σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων με χορηγό την ΓΣΕΕ (και την ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ)

Αν εξαιρέσουμε την μετατροπή του υπουργείου Εργασίας σε υπουργείο απασχόλησης και αν εξαιρέσουμε την εξαφάνιση των συντάξεων, είτε μέσω περικοπών είτε μέσω ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ χαρατσιών (εισφορές - χαράτσια - ΕΝΦΙΑ - χαρατσιών ... επειδή ανασαίνεις ακόμη κ.λπ.) και αν εξαιρέσουμε πως οι αμοιβές για την απασχόληση που υπογράφει ο δούλος πως θα δουλεύει 4 ώρες, ενώ ο εργοδότης τον ... ενημερώνει πως θα δουλεύει 8 και στο τέλος το δουλικό σκοτώνεται (κάποιες φορές και κυριολεκτικά) για 10 και 12 ώρες, τι μας απομένει ;
Απλό ! Η πραγματικότητα που λέει : "πεθαίνω καθημερινά. Αργά και βασανιστικά μη έχοντας έστω
τα προς το ζειν".

Μέχρι και συναντήσεις με τους κατακτητές της Γερμανικής Ναζιστικής ένωσης κάνει η τέως του ΠΑΣΟΚΟΥ Κατρούγκαλου (βλέπε κολλητός του Ρέππα), η Αχτσιόγλου, ζητώντας και ευελπιστώντας σε λίγα ψίχουλα αγάπης (για το ανύπαρκτο και πεθαμένο Εργατικό Δίκαιο). 
Τώρα, ποια εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις βλέπει άραγε η κυρά Αχτσιόγλου, είναι ένα άλλο θέμα. 

Σε όλα αυτά τα εργασιακά και συνταξιοδοτικά τερατουργήματα - εγκλήματα, ένας είναι ο αρωγός. Ο χορηγός. Ο σπόνσορας, όπως λέμε στα χωριά μας. Η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ. Με την ουσιαστική τους αφάνεια και την ανυπαρξία !
Δηλαδή τα τρία κυρίαρχα (σ.σ. λέμε και καμία βλακεία για να περνάει η ώρα) σωματεία, που σε συνδυασμό με την Δικαιοσύνη, θα έπρεπε να ΜΗΝ έχουν επιτρέψει ουδεμία από τις κτηνωδίες που λαμβάνουν χώρα και συντελείται σε τούτο τον τόπο ! 
Με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, δε θα έπρεπε να έχουν επιτρέψει να συμβαίνει το παραμικρό !

Όμως μιας και συμβαίνουν και μιας και οι "χορηγοί" της κτηνωδίας έχουν όνομα και δεν είναι απρόσωποι, ας θυμηθούμε λίγο από που πληρώνονται οι αμοιβές τους. 

  • Από που είπατε ;  
  • Πόσες είναι ;  
  • Πότε είναι η "προγραμματισμένη" επόμενη γενική απεργία ; 
  • Πόσοι ... συνδικαλιστές των ... εργατικών σωματείων έχουν πολιτευτεί ; 
  • Γιατί δεν προκηρύσσουν ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ; Έστω καθιστική, μέχρι της τελικής πτώσης των 300 δουλικών του "παλατιού" των ξένων συμφερόντων ;

Μέχρι να ξυπνήσουμε και να πάρεις χαμπάρι φίλε μου πως ΛΥΣΗ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ, περιμένοντας τον Κούλη, ή τη Φώφη ή το Μήτσος, ή το Νίκος, ή το Σταύρος ή τον Αλέξη-Πάνο ή ακόμη και τα απολειφάδια των καθεστωτικών κομμάτων που με "καθαρό" προσωπείο που θα σου ζητήσουν την ψήφο, μιλώντας σου ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ τρόπο που σου μίλαγαν και οι προηγούμενοι και οι υφιστάμενοι, ή μέχρι να ... ανακαλύψεις τρόπο επίλυσης ΤΟΥ προβλήματος, ΕΝΤΟΣ Euro και Ε.Ε. και με αλλαγή του Στουρνάρα (*), πάρε και έναν πίνακα που περιγράφει που γίνονται συσσίτια. Θα σου χρειαστεί. 

Στην φωτογραφία, τα προηγούμενα Κατοχικά συσσίτια όπου όμως δεν υπήρχαν "σωτήρες" και "εκπρόσωποι" των εργαζομένων και των συνταξιούχων των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΕΚΑ.

Και η Δικαιοσύνη Κύριε ; Και η Δικαιοσύνη τι κάνει ;  Χοροεσπερίδες στο Hilton παιδί μου. Αντί να "μαζέψει" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ και τους ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ (υπό)κινούμενους !

(* Παίδες, ο ρομαντισμός και η αφέλεια, εδώ και 7 χρόνια, δε χωράνε στον Ελληνισμό. Ο Ελληνισμός, έπαθε και έμαθε.)
Ένας Έλληνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου