Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Η αναγκαία για το "σύστημα" δημιουργία (απο)κομμάτων - τσοντών στη βουλή (τους)

Αν διδάχθηκε κάτι ο Ελληνισμός τα τελευταία χρόνια είναι πως τα "αποκόμματα - τσόντες" των κομμάτων τύπου : ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, είναι αναγκαία για τα κόμματα μιας και γνωρίζουν πως, ο κόσμος τους έχει απαξιώσει παντελώς τους πάλαι ποτέ ... μεγάλους και χρησιμοποιούν τις "τσόντες" για να συνεχίσουν την καταδυνάστευση της Πατρίδας και του Λαού. 

Τα "κομματάκια - τσόντες" αυτά ευελπιστούν πως θα ξεγελάσουν (εκ νέου) τον Λαό και πως θα κλέψουν ψηφαλάκια από την δεξαμενή των εκατομμυρίων

  • ΑΝΕΡΓΩΝ
  • ... ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΩΝ ΤΑ 200άρια ΚΑΙ ΤΑ 300άρια τον μήνα
  • ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
  • και από όσους ΑΠΕΧΟΥΝ από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες,  
κάνουν τις δειλές - δειλές προσπάθειες τους για να βγουν στον αφρό, εκτιμώντας και πιστεύοντας
πως τα "πρόβατα" θα φάνε σανό. Ξανά. Ευελπιστώντας πως θα καταστούν "τσόντες" στα όποια μεγαλύτερα. 

"Αποκομματάκια" που έχουν ονειρώξεις για οριστικά καταστροφικά διπλά νομίσματα (βλέπε Κατοχικά ... νομίσματα), που έχουν επικίνδυνη ΆΓΝΟΙΑ για βασικές οικονομικές  αρχές και γνώσεις. Αρχές και γνώσεις που έχει ακόμη και ένα 11χρονο παιδάκι.

Αποκομματάκια που ίσως ονειρεύονται κάτι όπως το "έλα μωρέ, αν αλλάξει το τάδε ή το δείνα πρόσωπο της εγκληματικής Ε.Ε. θα είμαστε καλά ...". Ή έτσι τους λένε, για να λένε ...  αφήνοντας εαυτούς να λειτουργούν ως "χρήσιμοι ηλίθιοι του Σόιμπλε, των Ναζί, των τοκογλύφων και των εδώ δουλικών τους".

Όμως στο σωστό χρόνο οι φοβικοί ή/και ...

Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου