Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

κ. Εισαγγελείς, Attica bank - Μαυρίκος - Novartis, una faccia una razza ;

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος, ο μόνος παγκοσμίως που είχε την ατυχία (ή την ευστοχία αν εξεταστεί υπό το πρίσμα "πέτυχε το σχέδιο ... κάποιων") να είναι κάτοχος Porshe, αυτοκινήτου που κάηκε ΜΑΖΙ με τον ΜΑΥΡΙΚΟ ενόσω η ταχύτητα του ΙΧ ήταν 5-10 Khm/ώρα.

Ήταν εκείνος που κάηκε 2 μέρες ΠΡΙΝ δώσει κατάθεση στην Εισαγγελία για το κύκλωμα εκβιαστών που συμμετείχε, κύκλωμα που, τμήμα του, υπηρετούσε ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Attica bank.
Μιλώ για τον Μαυρίκο που τελικά, σύμφωνα με αυτό εδώ, έκανε το "πλυντήριο" (βλέπε ξέπλυμα χρήματος) ΚΑΙ της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ.


Αυτό που θα τονισθεί στην παρούσα ανάρτηση είναι η άποψη που μας βρίσκει
όλους όσους  γνωρίζουμε θέματα της Attica bank που περιγράφεται σε 19 λέξεις : "οι εκβιασμοί Μαυρίκου εξασφάλιζαν εισπράξεις για τον ίδιο μόνο ή στην πραγματικότητα ήταν μαύρο χρήμα που επέστρεφε σε πολιτικούς ;"

Ο Ιωάννης Γαμβρίλης, τότε πρόεδρος της Attica bank και πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ και στέλεχος του βαθέως ΠΑΣΟΚ, γνωρίζει κάτι επ'  αυτού ; ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ομόσταυλος του Γαμβρίλη, μήπως ;

Τώρα ενδέχεται να  μου πεις : τι ψάχνεις ρε παιδί μου, εδώ, δεν δικάστηκε ποτέ το Ταμίας του ΠΑΣΟΚ, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Ταμίας που επί ημερών του χάθηκαν κάτι λιανά (εκατομμύρια) από το κομματικό παραμάγαζο με το όνομα "ΠΑΣΟΚ" ...

Υπόμνημα : 
Κύριοι Εισαγγελείς, ως 3η Εξουσία, μήπως ήλθε η στιγμή να ζητήστε από την 1η Εξουσία για να τους ζητήστε να Νομοθετήσουν την χρήση οπτικοακουστικών Στοιχείων  ΚΑΙ στη χώρα μας ; καθώς, με την απουσία συναφούς Νόμου, οι μόνοι που χαίρονται, είναι οι σαθροί !
Τότε και μόνο τότε θα διαπιστώσετε ότι θα υπάρξει σωρεία Στοιχείων. Ακόμη και από εν ενεργεία υπαλληλικό προσωπικό !

Κύριοι Εισαγγελείς, δε σας προξενεί -έστω- εντύπωση και περιέργεια ότι, υψηλόβαθμα στελέχη της Attica bank περιγράφουν ΑΝΟΙΚΤΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο κάτωθι ηχητικό, με ποιο τρόπο γίνονταν η εγκληματική διασπάθιση εκατοντάδων εκατομμυρίων € της Τράπεζας ; Ακούστε το και θα έχετε μια Α' προσέγγιση του θέματος :

 


Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου