Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

#Novartis. Σενάριο συντεχνίας Τσίπρα - Μητσοτάκη - Γεννηματά ;

Ας σκεφτούμε ένα σενάριο όπου σύμφωνα μ' αυτό θα έχουμε το δίπολο νεοΠΑΣΟΚ (μιας και το παλιό έχει σβηστεί οριστικά και αμετάκλητα μετά την απορρόφησή του από το) ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη η υφιστάμενη μεν, αλλά παραπαίουσα Νέα Δημοκρατία λόγω των επάλληλων διασπάσεων και παρακλαδιών της. 
Σενάριο όμως που ακόμη και το ουσιαστικά ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ της Γεννηματά, παίζει το παιχνίδι του ξεκαθαρίσματος των δελφίνων.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, ποιος ωφελείται ; Και τα τρία καθεστωτικά
κόμματα αφού,
  • η ΝΔ των Μητσοτακικών απαλλάσσεται από κάποια από τα "υβρίδια" βαρίδια της Σαμαράς, Γεωργιάδης, Αβραμόπουλος, άτομα που και τα 3 ήσαν εκ των (νέο)αποστατών της (Σαμαράς : ΠΟΛΑΝ, Γεωργιάδης : ΛΑΟΣ, Αβραμόπουλος : ΚΕΠ).
Ειδικά με την παραπομπή του Αβραμόπουλου (που αρχικά αγόρασε 8 εκατομμύρια εμβόλια και λίγο αργότερα άλλα 8 εκατομμύρια μιας και πλήρωνε ο γνωστός "μαλάκας", ο Ελληνισμός), ανοίγει ... αβάδιστα και η τοποθέτηση της Ντόρας Μητσοτάκη Μπακογιάννη Κούβελου, στη θέση του Επιτρόπου στο (μισητό) ευρωκοινοβούλιο.
Ας παρατηρηθεί επίσης ότι, επί της ουσίας, η ΝΔ του Μητσοτάκη, ΟΥΔΕΠΟΤΕ προσπάθησε ή πίεσε για εκλογές. Ουδέποτε και ας βγάζει κατά καιρούς κάποιες ... κορώνες.


  • ο ΣΥΡΙΖΑ ενθυλακώνει τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ που εδώ και καιρό φυλλορροούν προς τρίτα κόμματα, μεταξύ των οποίων και αυτά του ΚΚΕ αλλά και της ΧΑ. Παράλληλα με όλη αυτή την αποπροσανατολιστική σαπουνόπερα, διατηρεί το πολυπόθητο (γι αυτούς) ... τερπό. Την εξουσία της καρέκλας ! Σαπουνόπερα που ακολουθεί εκείνες των "θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ", "θα αυξήσουμε τους μισθούς στα επίπεδα του 2008" και με κυρίαρχο το "θα σκίσουμε τα μνημόνια".
  • στο ακόμη εναπομείναν ΠΑΣΟΚ δε, ο Λοβέρδος δεν έπαψε ποτέ να είναι κολλητός του Βενιζέλου αλλά και ανταγωνιστής της Φώφης. Όπως είναι και ο Βενιζέλος ... 
Τα "απόνερα" του όλου αποπροσανατολισμού με τον κωδικό : Novartis, παρασέρνει και κάποιος τρίτους με κυρίαρχο τον Πικραμμένο. Άτομο το οποίο έπαιξε ρόλο "πυροσβέστη" από την μετά την δοτή ... κυβέρνηση Παπαδήμου.
Στο σενάριο (;) αυτό, ξεδοντιάζονται όλοι οι δελφίνοι, ακόμη και αν δεν καταδικαστούν. Ακόμη και αν δεν δικαστούν. Και όλοι οι ... άλλοι παραμένουν άθικτοι στους "θρόνους" τους (ξεχνώντας την κοχλάζουσα οργή του Λαού) για να συνεχίσουν το ... θεάρεστο έργο τους ... εν μέσω ενός αποχαυνωμένου (όπως νομίζουν) Ελληνισμού. Οργή που ΚΑΝΟΥΝ ότι δεν την είδαν στο Συλλαλητήριο της 4-2-2018.

Και όλα αυτά, χωρίς να πάψουμε ποτέ να θυμόμαστε τον κυρίαρχο εξολοθρευτή της Χώρας μας. Τα μνημόνια των τοκογλύφων που εφαρμόζουν οι εδώ μαριονέτες του παλατιού τους), διερωτώμεθα αν υπάρχει Έλληνας Πολίτης που δίνει δεκάρα τσακιστή για όλα αυτά τα τερτίπια όταν, πεινάει, φυλλορροεί, χάνει τα παιδιά του στα ξένα, βλέπει τα χρυσαφικά της Πατρίδας του (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, Αεροδρόμια, λιμάνια κ.ά.) να ξεπουλιούνται σε τοκογλύφους.  

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Υ.γ. Και οι ΑΝΕΛ κύριε ; Τι ρόλο βαράνε οι ΑΝΕΛ ; Αυτοί απλώς κερδίζουν κάποια (8χίλιαρα) μισθουλάκια με την παραμονή τους στο Παλάτι - Βουλή μιας και, Βουλή δεν θα ξαναδούν.  

Upd. Υ.γ. από τον Αδελφό Ψαχτήρι : 
  1. για τις μίζες ας ψάξουν σε offshore. Όχι μόνο στις γνωστές χώρες αλλά ακόμη και στη Γκάνα και στην Ν. Αφρική ...  Και πάνω στο ψάξιμο, μπορεί να βρουν ακόμη και Τραπεζίτες ...
  2. Αληθεύει ότι ο πρόεδρος της Novartis που του είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα μας, δε βρίσκεται πουθενά ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου