Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Δε μου λες Ροβέρτο ; Τα μπικικίνια, πάγαιναν στο Ταμείο του ΠΑΣΟΚ ή σε καταθέσεις στην attica bank ;

Πέμπτη 29-9-2016 σε ρωτούσα ΠΑΣΟΚόφατσα και Ταμία του βρωμοΠΑΣΟΚ : Ροβέρτο Σπυρόπουλε, σε ποια τράπεζα φυλάσσονταν τα "ορφανά" 15 εκ/ρια ευρώ που βρέθηκαν τυχαία στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ ; εκφράζοντας απορίες ΚΑΙ για τα δάνεια των Τραπεζών προς το κόμμα σου 
και 
μου απαντούσες την Παρασκευή 30-9-2016 στήνοντας στον τοίχο το σύνολο των
τυπάδων που ... διοικούσαν την Attica bank στο : Χρηστάρα ο Ροβέρτος σε έδωσε στεγνά ή κάνω λάθος. Robert ευχαριστώ για την απάντηση ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλε, δε μας τα είχες πει. 

Δηλαδή, δε μας είχες πει ότι εκτός από τις Δίκες για τα δάνεια στο ΠΑΣΟΚ (δίκες που έρχονται σε 30-40 ημέρες) θα έχεις και Δίκες γιατί έκανες "δουλίτσες" με την Novartis !

Η προστατευόμενη μάρτυρας δήλωσε ότι  ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, τέως Διοικητής του ΙΚΑ, εμπλέκεται στην υπόθεση καθώς «χρηματιζόταν προκειμένου να προωθήσει τις τιμές και την αποζημίωση των φαρμάκων», λαμβάνοντας συνολικά 600.000 ευρώ.

Πρόσθεσε δε «Γνωρίζω με βεβαιότητα ότι έχει χρηματιστεί κατ' επανάληψη με δεσμίδες χρημάτων εντός κίτρινων φακέλων σε μαύρες τσάντες, την περίοδο από το έτος 2010 έως το έτος 2013. Ο συγκεκριμένος έλαβε από τον Φρουζή συνολικά 600.000 ευρώ, προκειμένου να προωθήσει τις τιμές και την αποζημίωση των φαρμάκων.
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου