Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

3758/2009, 3156/2003, Σιούφας, Τσοχατζόπουλος, Παυλόπουλος και Σια


κλικ για μεγέθυνση
Τις αμέσως επόμενες ημέρες ακόμη ένα θέμα θα μπει στην τελική ευθεία της Δικαιοσύνης. Μιλάμε για το θέμα των θαλασσοδανείων που δίδονταν αφειδώς στους φίλα κείμενους, χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις (οι δυνατότητες) αποπληρωμής.

Και αυτό, την ίδια ώρα που με επιστολές σαν την παρακείμενη, που ταχυδρομούνται κατά χιλιάδες και σου ζητούν να παραδώσεις Γη και Ύδωρ, με την σύμπνοια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ζητώντας σου -ουσιαστικά- να παραιτηθείς κάθε Συνταγματικό σου δικαίωμα.

Αναλυτικότερα, η υπόθεση "Καλογρίτσα" στην Attica bank όπου, σύμφωνα με τους ελέγχους, εμφανίστηκε η επιχείρηση ότι ελάμβανε τρομακτικά για το μέγεθός της δάνεια, δάνεια στα οποία οι παρεχόμενες εγγυήσεις - εξασφαλίσεις ήταν από βοσκοτόπια στην μέση του πουθενά μέχρι ...

Για την συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα έγινε γνωστό τοις πάσι ότι, ενώ η Ταξινόμηση της εταιρείας Καλογρίτσα ήταν μηδενικής αξίας, αυτή, η εταιρεία
Τοξότης του Καλογρίτσα, λάμβανε δάνεια και πιστοδοτήσεις εκ ποσού 127,6 εκατομμυρίων euro. Θυμήσου διαβάζοντας αυτό εδώ.

κλικ για μεγέθυνση
Μάλιστα, ο ταλανιζόμενος από τα μνημόνια Έλληνας Πολίτης έμαθε ότι είχε φτάσει σε σημείο η επιχείρηση να αποπειράται να εκβιάσει την νέα διοίκηση της Attica bank. Και το μάθαμε μετά από σχετική επιστολή - απάντηση της νέας της διοίκησης της ... αμώμου τράπεζας. Θυμήσου διαβάζοντας αυτό εδώ.

Και αυτά πότε ; Την ίδια ώρα που ο Ελληνισμός κυριολεκτικά διώκεται και υπόκειται σε γενοκτονία από αλλότριες τοκογλυφικές δυνάμεις, αλλά και από τις εδώ γερμανόδουλες ... κυβερνήσεις.

Μίας τέτοιας μορφής δίωξη είναι και οι συστημένα αποστελλόμενες μέσω courier στους δανειολήπτες που είχαν και πλήρωναν στις προ της γενοκτονίας (βλέπε ... κρίση) ημέρες. Επιστολές που, μόνο ως ειρωνικές και διάτρητες νομικά και χρηματοοικονομικά, μπορούν να χαρακτηριστούν. 

Ας ξεκινήσουμε με τη σειρά αναδεικνύοντας θέματα που ανακύπτουν απ΄ αυτές τις ... επιστολές των funds που ουσιαστικά αποτελούν ... μετεξέλιξη των εισπρακτικών - τεράτων.


Οι επιστολές αυτές στηρίζονται -όσον αφορά το τομέα των εισπρακτικών που έχουν δοθεί τα στοιχεία των δανειοληπτών- στον ... Νόμο 3758 του 2009, νόμος που ψηφίστηκε επί ... κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή από τους τότε κυβερνώντες της (Ν.Δ.) και το ΦΕΚ του έχει τις υπογραφές των Κάρολου Παπούλια, Προκόπη Παυλόπουλου, Ι. Παπαθανασίου, Κώστα Χατζηδάκη, Γιώργου Σουφλιά, Ν. Δένδια και Αντώνη Σαμαρά και μπορείτε να τον δείτε και να θυμηθείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Την συγκεκριμένη περίοδο που ψηφίστηκε ο ... Νόμος 3758/2009, πρόεδρος του ... κοινοβουλίου ήταν ο Δημήτριος Σιούφας, όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.



Ναι ! Μιλάμε για τον Προκόπη Παυλόπουλο που σήμερα εκτελεί χρέη Προέδρου της Ελληνικής ... Δημοκρατίας, του Γιώργου Σουφλιά που χόρευε με κάθε ... τεθλιμμένο κατασκευαστή της ΑΚΤΩΡ, 


αλλά και για τον πρόεδρο της ... βουλής, τον Δημήτριο Σιούφα όπου, οι δύο του γιοί, αφού επέλεξαν να μη γίνουν βουλευτές, έκαναν μια εκ των μεγαλυτέρων εισπρακτικών εταιρειών στη Χώρα ΜΑΣ.  Εταιρεία που ... βεβαίως συνεργάζεται και με το fund - εισπρακτική της Attica bank, την "Θεά Άρτεμις". Την "Θεά Άρτεμις" που είναι ψυχοπαίδι της Attica bank όπως θα δεις και θα θυμηθείς κάνοντας κλικ εδώ και διοικείται από υπαλλήλους στελέχη της Attica bank.

Ανατρέχοντας στον δεύτερο αναφερόμενο ... Νόμο επί της επιστολής της Attica bank, τον ... Νόμο 3156/2003, ... Νόμο που συντάχθηκε και ψηφίστηκε επί ... κυβέρνησης Παπανδρέου και τον βρίσκεται εδώ, από τους : Κωστή Στεφανόπουλο (που εκτελούσε χρέη προέδρου της ... Δημοκρατίας), Χριστοδουλάκη, Γιάννου Παπαντωνίου, Κώστα Σκανδαλίδη, Άκη Τσοχατζόπουλου, Δρυ, Πετσάλνικου. Στη βουλή δε, προέδρευε ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Ο ... Ν.3156/2003 αφορούσε τα Ομολογιακά δάνεια, την τιτλοποίηση απαιτήσεων και απαιτήσεων από ακίνητα κ.λπ. ... νόμος των Παπαντωνίου - Τσοχατζόπουλου, που καταδικάστηκαν για σαθρότητα ! Ο ... Νόμος δυνάμει του οποίου χάνεις την περιουσία σου. 
Ο ... Νόμος που εμπνεύστηκαν το 2003, 6 έτη ΠΡΙΝ από την έναρξη της γενοκτονίας (βλέπε ... κρίση) στην Ελλάδα ΜΑΣ, τα συμφέροντα που έστηναν και ψήφιζαν ... Νόμους (θανάτου του Ελληνισμού). 
Νόμους που, δυνάμει αυτών, σήμερα, σου παίρνουν το σπίτι, το βιός και τη ζωή σου !

Επ' αυτών όμως των ... Νόμων, υπάρχουν και "κάποιες"  Νομικές προεκτάσεις που διερωτάται ο νεοεισαχθείς στην Νομική Σχολή για την Συνταγματικότητα και την Νομιμότητα αυτών. 

Συνεχίζεται ακούγοντας blues ...





Σημείωση : θα πρέπει να προβληματιστείτε λίγο ανατρέχοντας στο άρθρο του 2012 από το Πρώτο Θέμα τις εισπρακτικές των υιών Σιούφα (http://www.protothema.gr/article/18990/oi-yioi-sioyfa-kai-oi-eispraktikes-etairies/), παρατηρώντας ότι απουσιάζουν (γιατί άραγε ; ) -στο σύνολό τους- οι συνοδευτικές φωτογραφίες του κειμένου. 

Θα πρέπει να σκεφτείτε επιτέλους "ποιος κάνει κουμάντο επιτέλους σ' αυτή τη χώρα" !




Για την μεταφορά, 
Γιώργος Θ. Κανελλάκης




Upd. Διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω αναφερόμενη σελίδα από το Πρώτο Θέμα ... μετακόμισε και έτσι αντί να βρίσκεται στο σημείο που ήταν : https://www.protothema.gr/article/18990/oi-yioi-sioyfa-kai-oi-eispraktikes-etairies/ και πλέον εμφανίζεται ΜΟΝΟ το link χωρίς το κείμενο του θέματος






Βρέθηκε το κείμενο όμως στο link (ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) στο : https://www.protothema.gr/naked-city/genikes-eidiseis/article/18990/oi-yioi-sioyfa-kai-oi-eispraktikes-etairies/ όπου, "παραδόξως", στο link παρεμβάλλεται κάποια "γυμνή πόλη" (naked city") και κάποιες γενικές ειδήσεις (genikes eidiseis) ... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου