Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Χωρίς τελειωμό η ξεφτίλα τους ! Αθρογράφος στην ΑΥΓΗ του Τσίπρα, ο Σημίτης !

Η κατρακύλα των ξεφτιλισμένων ανθελλήνων πρακτόρων που συγκυβερνούν με ότι πιο βρώμικο απολειφάδι άφησε πίσω του το ... εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη δεν έχει τέλος. Του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί τον κοσμάκη χαχόλο συγκυβερνώντας με τα Καμ€να παρακρατικά του Πανούλη, του Πανούλη που με τη σειρά του, νιώθοντας ότι σβήνει, ξαμόλησε στα ξεφτιλισμένα κανάλια της Tv τον Δημήτρη Καμένο, που το παίζει πατριώτης.

Στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της βρωμερής φυλλάδας ΑΥΓΗ, αυτής που έχει δεν έχει τιράζ περί τα 1000 φύλλα (εκ των οποίων τα 900 διανέμονται δωρεάν στα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ) η άποψη Σημίτη !!! Ναι του εγκληματία Σημίτη !!! Αυτού δηλαδή ΠΟΥ
ΔΗΘΕΝ κυνηγά ο Καμμ€νος και το Τ$ίπρας. 

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό. Αυτοί όμως ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ δια παντός. Και η Ιστορία τους έχει ήδη καταγράψει ως χειρότερους ακόμη και αυτού του αρχιπροδότη ΓΑΠ που με τον συμμαθητή του Σαμαρά διέλυσαν την Χώρα ΜΑΣ (μαζί με τα εξαπτέρυγά τους).

Υ.γ. Δε χωράνε πλέον λόγια με πολιτική προβιά. Δε χωράνε πολιτικοί ... πολιτισμοί της @@@@@@@. Αυτά ΤΕΛΟΣ αληταράδες δοσίλογοι !!! 
Και την Κυριακή, κάτι κούληδες, κάτι λακέδες, κάτι λεμέδες μπούληδες και κάτι μπεμπούλες με τα μεταξωτά βρακιά, θα το διαπιστώσετε. Είτε λέγεστε Παπανδρέου, είτε Καραμανλήδες, είτε Μητσοτάκηδες, είτε Τσιπροκαμμένοι. Όση τρομολαγνεία και σπέρνετε στα "αληθινά" ραδιόφωνα που χρωστούν δεκάδες εκ/ρια euro, όσο κι αν πετάνε σπόντες οι .. φωστήρες της ΕΡΤ - ΥΕΝΕΔ σας. 

Ένας απ'  όλους

Τμήμα από mail συναγωνιστή που συνυπογράφω κάθε του λέξη.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Εδώ το πρωτοσέλιδο της πορνοφυλάδας του ΣΥΡΙΖΑ με την ... παρέμβαση του ανθέλληνα, πράκτορα των γερμανών και εγκληματία κατά της Πατρίδας ΜΑΣ, Σημίτη.

Υ.γ. να δείτε που στο τέλος, όπως επιστράτευσαν τον ανύπαρκτο Καραμανλή στο Δημοψήφισμα και τον εγκληματία Σημίτη για το Μακεδονικό, στο τέλος, θα βγουν αγκαζέ, οι Καραμανλής, Σημίτης, Παπανδρέου, μαζί με τους Τ$ίπρα και Καμμ€νο για να μας λένε πόσο κακοί Πολίτες είμαστε όταν θα τους κυνηγάμε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου