Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Πότε ξεκίνησε η πτώση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα ;

Σύμφωνα με ορισμένους η πτώση της Ελληνικής Δημοκρατίας ξεκίνησε την 8-2-2005 όταν επί ΝΔ, η γερμανομαθής τότε πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, αναθέτοντας το σκήπτρο της θέσης του προέδρου της Δημοκρατίας στον γερμανομαθή Κάρολο Γρ. Παπούλια.  
Ημερομηνία κατά την οποία η Μπενάκη είπε με το "Ν και με το Σ" όλα όσα θα ακολουθήσουν και ζούμε εδώ και μια 8ετία. 

Σύμφωνα με την πλειοψηφία των αφηγητών η πτώση της Ελληνικής Δημοκρατίας ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ την 23-4-2010 από το Καστελόριζο όπου, ο προδότης Γιώργος Α. Παπανδρέου, μέσω ενός κατάπτυστου διαγγέλματος, παρέδωσε την χώρα μας στο ΔΝΤ.

Σύμφωνα όμως με έγκυρους Δικαστικούς κύκλους, η πτώση της Ελληνικής
Δημοκρατίας ξεκίνησε την 30-11-2011 ημερομηνία κατά την οποία οι εγκληματίες λογιστές της ονομαζόμενης "τρόικα" ... επισκέφθηκαν τα Δικαστήρια της Λ. Ευελπίδων. 
Ημερομηνία κατά την οποία οι Δικαστές δεν είχαν την πυγμή να κλείσουν τα Δικαστήρια και να μην επιτρέψουν την έφοδο των μισητών υπανθρώπων της τρόικα. Να κάνουν δηλαδή, ότι έκαναν -2 ώρες πιο πριν- οι υπάλληλοι του Υπουργείου Μεταφορών στον Χολαργό, στην τρόικα που απαγόρευσαν την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου.

Έκτοτε, από την έφοδο της τρόικα στα Δικαστήρια, η Ατιμωρησία πρυτανεύει. Η μη τιμωρία τραπεζιτών και πολιτικών κυριαρχεί. Η παραγκώνιση φακέλων βασιλεύει. Η κλήτευση αθώων για να αποδείξουν την αθωότητά τους, καραδοκεί σε κάθε προανάκριση, ανάκριση, δίκη, αποδίδοντας στους   στους κατακτητές με τα  μολυβοκόντυλα, στους διεθνείς τοκογλύφους, και στους μεσάζοντες μεγαλοδικηγόρους τα ... επινίκια. 
Εν ολίγοις, οι της 3ης εξουσίας βρίσκονται σε πλήρη δυσαρμονία με το κοινό περί Δικαίου αίσθημα που νοιώθει 0 Ελληνισμός. 

Αυτό που μένει ακόμη ανεκπλήρωτο είναι η παράγραφος 3 του άρθρου 120 του Συντάγματος όπου σύμφωνα μ' αυτή : 
«ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος» 
καθώς η παράγραφος 4 επιτάσσει ότι 
«η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Κάποια σύντομα ερχόμενη χρονική στιγμή, θα συμβεί ότι και στην Αλβανία όπου,  κατασχέθηκε η περιουσία του Γενικού Εισαγγελέα Αλβανίας, ενώ ο ίδιος φυγοδίκησε στην Τουρκία, ζητώντας άσυλο. Και τότε θα είναι μια άλλη μέρα για την Ελλάδα. ΜΑΣ !

Θυμέλη

Υπόμνημα:

1 σχόλιο: