Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Μανώλη Πετράκη πρόεδρε του Ταμείου Τραπεζοϋπαλλήλων, έχω απορίες

Καλή επένδυση στην οποία συμφωνεί & ο Πετρόπουλος
Σε άκουσα Μανώλη, πρόεδρε του Ταμείου Τραπεζοϋπαλλήλων, να λες χθες το βράδυ στις ειδήσεις πως δεν γνώριζες για την Attica bank και σκέφτηκα να σε ρωτήσω και από εδώ : όταν σε πήρα στο τηλέφωνο 3-4 μέρες ΠΡΙΝ την Γ.Σ. συνέλευση των μετόχων της τράπεζας (της 27-6-2016), άφησα μήνυμα στην Γραμματεία και εσύ με κάλεσες στο τηλέφωνο την επομένη.
Εκεί λοιπόν, ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ... "ορισμένα πράγματα για τα οικονομικά της επιχείρησης", μου είπες : "με ενδιαφέρουν απόλυτα όσα μου είπες κ. Κανελλάκη, άσε να περάσει η μεθαυριανή Γ.Σ. της Attica και θα τα πούμε από κοντά".

Μιας και αυτή, η επόμενη επικοινωνία, δεν έγινε, σκέφτηκα και σε ξανακάλεσα ~ 2 μήνες μετά στο τηλέφωνο. Προ ολίγων ημερών, αφήνοντας εκ νέου μήνυμα για να επικοινωνήσουμε αλλά, ούτε αυτή ευοδώθηκε, για πότε λες να τα πούμε ;

Και σε ρωτώ Μανώλη έχοντας άλλη μια 2 απορίες ακόμη :

  1. τι εννοούσες με την παλαιότερη επιστολή σου Μανώλη στα μέλη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, λέγοντας πως υπάρχουν τράπεζες (;;;) που δεν ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ τον πλήρη μισθό του προσωπικού με αποτέλεσμα την ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ; (σ.σ. πως αυτοδικαίως συνάγεται πως προκαλείται και φοροδιαφυγή) 
  2. τώρα ο Πετρόπουλος συμφωνεί ακόμη πως είναι καλή η επένδυση του Ταμείου στην Attica ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου