Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Όταν ο Λάτσης (ο Γιάννης Λάτσης), δίδασκε δημοσιογραφία (στα τσουτσέκια). Ηχητικό.

Ποιος συνελήφθη ;
Προ 3 ημερών η ΕΛΑΣ έπιασε τον "αγωνιστή" δημοσιογράφο Αντώνη Κοκορίκο διότι οδηγούσε "τζιπάρα" στην οποία όμως είχε κρατήσει τις πινακίδες του παλιότερου δικού του (που ήταν τζιπάκι), μιας και εκείνο το παλιότερο, είχε μικρότερα τέλη κυκλοφορίας.

Προ 3 μηνών, ινστρούχτορες δημοσιογράφοι - επιδημιολόγοι έσπερναν τρόμο για τον covid19, που δεν είναι
τίποτα άλλο από άλλη μια πνευμονία. Τεχνητή ή μη.

Προ 4 ετών ξέσπασε άλλο ένα γιγάντιο σκάνδαλο στην τράπεζα Αττικής όταν αποκαλύφτηκε ότι είχε προσλάβει δημοσιογράφους (τον Τάκη Μουσσά) που στον ... ελεύθερο χρόνο τους (μαζί με τον "καμένο" μέσα στο ΙΧ του, μια μέρα πριν δώσει κατάθεση στον Εισαγγελέα, Παναγιώτη Μαυρίκο) έκαναν και εκβιασμούς σε ΔΕΚΟ και όπου αλλού τύχαινε, για τον επιούσιο (τους) ...

Περίπου τον ίδιο καιρό, ... δημοσιογράφοι έβλεπαν (όντας κάτω από τόνους χρημάτων στα μούτρα τους) θεάρεστη την μετονομασία του λιμανιού του Κατακόλου, σε λιμάνι Γιάννη Λάτση.

Προ 9 ετών φυλλάδες σαν την Fmvoice καμάρωναν ωσάν συφιλιδικές του δρόμου για το "πιάσιμο" του  "σκουληκιού του τραπεζικού ρεπορτάζ" (σ.σ. τον υπογράφοντα το παρόν Γ.Θ.Κ.) από το βαρύτατα υπόδικο αρχιλαμόγιο πρόεδρο της attica bank και του Δημόσιου Ταμείου ΤΣΜΕΔΕ.

... δε βγαίνω μανούλα μ', μ' αυτό το μισθουλάκο ...
Προ 10 ετών στυγνοί εγκληματίες σαν τον Πρετεντέρη, Οικονομέα, Καβουράκη, Τρέμη, Σπυράκη, Λιάτσος, Καψής κλπ, δολοφονούσαν εν ψυχρώ την ψυχή της  Ελληνικής Κοινωνίας μέσα από τα ... δελτία ειδήσεών τους, μόνο και μόνο για περάσουν αβρόχοις ποσί τα Μνημόνια (των αφεντάδων τους)

Ενδιάμεσα όλων αυτών, ... δημοσιογράφοι έβλεπαν λογικό το 12% το ... κόμμα "ΠΟΤΑΜΙ" του Στ. Θεοδωράκη (που είχε δημιουργηθεί προ 3 ημερών), όπως και την πώληση ληγμένων τροφίμων από τα S/M, εύλογη την "αποκρατικοποίηση" (βλέπε χάρισμα σε τοκογλύφους) των ελληνικών υποδομών με την πώλησή του σε ΚΡΑΤΙΚΕΣ εταιρείες του εξωτερικού, ορθή την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους γύφτους των Σκοπίων και άλλα πολλά. 

Όμως ο Γιάννης Λάτσης -σε 66''- δίνει τον ορισμό του "δημοσιογράφου"

Δουλειά είναι αυτή που κάνεις ; Είσαι υποχρεωμένος να λες ψέματα και να κάνεις το μαλάκα. Και αν δεν τον κάνεις, ο εργοδότης σου θα σε διώξει.
Καλύτερα σκουπιδιάρης παρά δημοσιογράφος εκτός αν έχεις αρχίδια να λες το δικό σου συμπέρασμα απ' αυτά που άκουσες.



Μπάρμπα Γιάννη, γι αυτά σε αγαπούσαμε. Διότι έδινες τη σωστή υπόσταση -γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι, ... πορδυπουργούς, δημοσιοκάφρους, τραπεζίτες και λοιπούς μεγαλόσχημους.


Ψαχτήρι, Γ.Θ.Κ.


Υγ. όλα αυτά, και άλλα πολλά, είχαν και έχουν κόστος. Και θα πληρωθεί στο ακέραιο. 



Οι δημοσιογράφοι εδώ βλέπουν κυβέρνηση ή μια από Λάος, Πασόκ και ολίγη από ΝΔ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου