Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Λέτε να βρεθεί Δικαστής να τους καθίσει στο σκαμνί ;


Upd. Θυμόσαστε το 35χρονο παλικάρι που πέθανε προ 20ημέρου και οι δημοσιογράφοι (μαζί με τον κ. Τσιόδρα) τρομοκράτησαν τον Ελληνισμό λέγοντας του ότι ξεψύχησε από Covid19 ;

"Κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τυχόν ποινικές ευθύνες αναφορικά με την περίπτωση του θανάτου του 35χρονου ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ (βαφέα) καθώς και για τις συνθήκες νοσηλείας του στο νοσοκομείο «Άγιος
Δημήτριος», τον περασμένο μήνα, στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο θανών καταγράφηκε ως το νεότερο θύμα του κορωναϊού στη χώρα".
Κύριε Εισαγγελεύ, κύριε Ανακριτά, μην ολιγωρήσετε. Και θα έχετε μαζί σας όλη την Ελληνική Κοινωνία, ότι κι αν λένε τα ΜΜΕ.


Θυμέλη 

Upd.
Αξίζει τον κόπο να διαβαστεί και το : https://hellasjournal.com/2020/05/kathigitis-tou-apth-amfisviti-ton-tsiodra-epinoise-methodo-pou-dini-psevdi-ikona-thnitotitas/ όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα και το συνημμένο ηχητικό :

"Ευθεία αμφισβήτηση σε μεθόδους του Σωτήρη Τσιόδρα εξέφρασε ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας κάνοντας λόγο για μέθοδο, που αποτελεί «επινόηση» του λοιμωξιολόγου Τσιόδρα και η οποία δίνει «ψευδή εικόνα θνητότητας» του κορωναϊού..

Ουσιαστικά (συμπλήρωσε ο κ. Κούβελας) ο κ. Τσιόδρας μας δίνει μία ψευδή εικόνα της θνητότητας, κάτι, που πολλοί προσπάθησαν να το κάνουν από την αρχή για να δικαιολογήσουν τα σκληρά μέτρα.


Τέλος κατέληξε λέγοντας : «Ο ΕΟΔΥ έχει ανακοινώσει και τους θανάτους από την κοινή εποχική γρίπη και θα δείτε, ότι είναι πάνω από 100 επίσης, σε τάξη μεγέθους δηλαδή, δεν διαφέρει το ένα από το άλλο.

Άρα πώς δικαιολογεί κάποιος αυτά τα σκληρά μέτρα με την αναγκαία οικονομική επίπτωση για θνητότητα 0,1% - 0,3%;»

Ακούστε την συνέντευξη :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου