Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Τσιόδρας (ηχητικό από το αρχείο της ΕΡΤ) : Οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με covid, καταγραφότανε σαν να πέθαινε από covid

Πεθ τα βρε χρυθόθσομε !

Θωτήρη προσωπικά δε γουστάρω τα χουντοκάναλα. Κι έτσι ακούω όσα είπες από το αρχείο της ΕΡΤ, για το πως καταγράφετε τους θανάτους από τον ... ιό.

Σύμφωνα Θωτηράκη Τθιόδρα με όσα είπες ΑΥΤΟΛΕΞΙ εδώ, στο 28λεπτό και 40' δευτερόλεπτα) :

"Κι εμείς μάλιστα κάναμε ένα ... μια ακόμα υπερβολή. Οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με covid, καταγραφότανε σαν να πέθαινε από covid. Το να έχεις Covid δε σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από Covid".


Θωτηράκη, μπας και ξέρεις κι εσύ τίποτα για το ΗΗΗΗ φαρμακευτική, η σιτεμένη Κατερίνα και η BMW της ... ; Θωτηράκη της Glaxo.

Κύριοι Εισαγγελείς, κύριοι Δικαστές, βλέπετε κάποιο παράπτωμα στον
εγκλεισμό των κατοίκων μιας Χώρας, μετά τη σπορά και τη διασπορά φημών από "δημοσιογράφους", σε συνδυασμό με όσα ανερυθρίαστα είπε ΧΘΕΣ ο κ. Τσιόδρας ;


Μνήμων

Υγ. τελικά δεν κάναμε λάθος όσοι μιλάγαμε για : "εθελόδουλα χουντόπληκτους" αλλά και για επιβολή τυραννίας, κι ας έλεγαν ότι ήθελαν (και πληρώνονταν) οι βρωμιάρηδες ... δημοσιογράφοι.

Και κάτι ακόμη. Από την αρχή της κτηνωδίας των Μνημονίων της μισητής και Ναζιστικής Ε.Ε., κάποιοι εκ της παρέας μας καταγράφουν τα πάντα. Ακόμη και ... νόμους για πώληση ληγμένων τροφίμων από τα super markets. 
Για να μη ξεχνάμε Θωρηράκη. Για να τα έχουμε όταν θα επανέλθει η Δημοκρατία στη Χώρα ΜΑΣ.

Φοβερό το "πείραμα" σας Σωτηράκη, φαρμακευτικές και πολιτικοί. Όμως ο πολύς Ελληνισμός, δεν το έχαψε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου