Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ηχητικό. Μακέδος: δηλαδή θέλετε ο Αξελός να πάει στον ΕΦΚΑ ; Όλοι οι Μηχανικοί: όχιιιιι. Θέλουμε να ΜΗΝ πάει !

Μαθήματα Συνδικαλισμού, μέρος Β'
Εις το όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος και του Κοινού Καλού.


Μετά το https://gkanellakis.blogspot.com/2020/05/Makedos-syndikalismos.html όπου εντός αυτού στο συνημμένο ηχητικό του γίνεται σαφές ότι ΟΛΟΙ οι παρόντες είχαν ως φλέγον θέμα για συζήτηση στο Δ.Σ. του ΤΣΜΕΔΕ, το θέμα του κληροδοτήματος Αξελού, όπου ο συνδικαλιστής Μακέδος δήλωσε : αν διαβάστε τη διαμαρτυρία, θα διακόψω το Δ.Σ., ας δούμε κάτι ακόμη σοβαρότερο, ας δούμε τι άλλο συνέβη.

α) Ο Μακέδος είναι όλοκληρο το Δ.Σ. των Μηχανικών ; Αν δεν έχει καταλάβει κάτι ο ίδιος, δεν το έχει καταλάβει όλο το Δ.Σ. ;
β) Πως μπορεί ο συνδικαλιστής να αλλάξει ΤΟ θέμα, πετώντας τη μπάλα στις κερκίδες ;




Μηχανικός : πρέπει να δούμε άμεσα το θέμα του κτιρίου του Ιδρύματος Αξελού, πριν το χάσουμε.
Μακέδος : μισό λεπτό, να καταλάβω, για να καταλάβει όσο το Συμβούλιο.  Αν καταλαβαίνω καλά, θέλετε ο Αξελός να πάει στον ΕΦΚΑ ; (σ.σ. δηλαδή, αν δεν καταλάβει ο Μακέδος, δεν έχει καταλάβει όλο το Δ.Σ. ;)
Μηχανικοί ΟΛΩΝ των παρατάξεων : ΟΧΙΙΙΙ !!! Το αντίθετο θέλουμε ! Να μην πάει στον ΕΦΚΑ, να μείνει δικό μας, όπως όριζε η διαθήκη του Δωρητή.
Δούκας : το θέμα του Αξελού, είναι πιο σημαντικό από το 1€ και από τις ...
επενδύσεις (σ.σ. εννοεί στην τράπεζα Αττικής).


Στο σημείο αυτό, ο συνδικαλιστής Μακέδος βλέποντας ότι δεν μπορεί να αλλάξει την ατζέντα δήλωσε : Πάντως πρέπει να συζητήσουμε το θέμα (σ.σ. της συνδρομής) του 1 € για το οποίο απαιτώ σήμερα να εφαρμοστεί το 1 €.  

Μηχανικός : εγώ σαν Γ.Γ. υπερασπίζοντας τις αποφάσεις του Δ.Σ. θα πω  στον κόσμο ότι περιφρονήσατε πλήρως τα αιτήματά μας.
Δούκας : γιατί να μην έλθουμε αύριο για να μιλήσουμε και να αποφασίσουμε για τον Αξελό ;
Παρατρεχάμενος του Μακέδου : γιατί να μην έλθουμε την Τρίτη κ. Δούκα ;  
Έτερος παρατρεχάμενος του Μακέδου : το 1 € είναι θέμα σήμερα (σ.σ. δηλαδή έβαλε ο παρατρεχάμενος, να μη συζητηθεί το θέμα του Ιδρύματος Αξελού που είναι αξίας πάρα πολλών εκατομμυρίων €, αλλά το 1 € ...) 


Σημειώσεις : 
Ήταν παρών στο Δ.Σ. ο Αθανάσιος Φιλιππίδης ; Ο Γιάννης Κατσούλης ; Μίλησαν καθόλου ; Πήραν θέση κι αν ναι, ποία ; Ποιοι είναι οι Φιλιππίδης και Κατσούλης ; Αυτοί εδώ (κάνε κλικ), αλλά και εδώ !

Κάνε κλικ για μεγέθυνση

Κύριε Δούκα πολύ σωστές οι θέσεις σας, όμως, αν και πέθανε ο Φιλιππίδης, "στραφήκατε νομικά" κατά των υπολοίπων, όπως υποσχεθήκατε την 19-12-2016 στο Δ.Σ. των Μηχανικών ;

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί ότι, ενώ πέρασε από το Δ.Σ. (δηλαδή από τον Μακέδο) το θέμα του 1 €, (υπήρξε ψηφοφορία ; ανάταση χεριών έστω ; από τα άλλα μέλη του Δ.Σ.), το θέμα του Αξελού παραπέμφθηκε από το Δ.Σ. (δηλαδή από τον Μακέδο) για τις 26-12-2016. Δηλαδή για μια εργάσιμη μέρα πριν λήξουν και χαθούν, τα πάντα.

Πρόσθετα σημεία κρούσης
Κώστα Μακέδο, οι ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑιοι μέντορες σου Σπίρτζης και Γαμβρίλης, ξέχασαν να σου μάθουν πως "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον".
Κάνε κλικ για μεγέθυνση
Κώστα Μακέδο, ομολογώ πως ο λόγος σου στους νέους επιστήμονες στο ΑΠΘ, τον Απρίλη του 2012, μετά τον λόγο που έβγαλαν ο Πανοζάχος (τότε μέλος της Ε.Γ. της ΝΔ) και ο Ακριτίδης (τότε πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ Ημαθίας) ήταν συγκλονιστικός. Αποτελεί δε, case study συνδικαλιστικού ήθους, ειδικά στο σημείο της αναφοράς σου "πως πρέπει να παύσουν οι στείρες αντιπαραθέσεις" ... (βλέπε τέλος σελίδας 12)


Αλήθεια ! Έχεις ρωτήσει (εκτός από το Δ.Σ. σου) την άποψη της Κοινωνίας των Μηχανικών και της Επικράτειας αν θέλει να πάψουν οι αντιπαραθέσεις ; Εκτιμάς πως όλοι μας πρέπει να υπακούμε ΜΟΝΟ τις παπάτζες σας ;

Κώστα Μακέδο, εκτός από τον Αξελό που δεν καταλάβαινες όσα σου έλεγαν, κατάλαβες ποτέ τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στην στα δισ €, χρήματα του Δημόσιου Ταμείου που διοικείς και ... επενδύθηκαν στην τράπεζα Αττικής ;




Επίλογος, ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ !
Αντιπαρερχόμενος πλήρως τις "νουθεσίες" ελαχίστων και τις "επικλήσεις" ελαχίστων, έχουμε απορίες :

  • Τι είναι το Ίδρυμα Αξελού ;
  • Πως ... πήρε (;;;) φωτιά το κόσμημα της Καστέλλας με την επωνυμία Ίδρυμα Αξελού" ; 
  • Είναι πλήρως κατεστραμμένο το κτίριο που έχει θέα σε όλο τον Σαρωνικό και έχει αξία πάρα πολλών εκατομμυρίων € ;
  • Υπάρχουν κι άλλα Ιδρύματα που, περίοπτα κτίρια τους, ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΑ σημεία της Επικράτειας, πήραν φωτιά ή όχι και πάνε για "σκότωμα" ;
  • Οι Μηχανικοί και η Κοινωνία, αρχίζουν πλέον να μπαίνουν στο νόημα ; 
  • Πρόεδρε Τράμπ, καλά κάνεις και κυνηγάς τα μέσα μαζικής δικτύωσης μιας και μόνο τα άχυρα πιστεύουν ότι το χθεσινό ηχητικό είχε μηδέν θεάσεις ενώ η αλήθεια είναι πως ανέρχεται σε πάνω από ; (δε σας λέω, χαζά ... παιδιά).
Αν όχι ακόμη, τότε 


Συνεχίζεται


Πολίτης Γιώργος Θ. Κανελλάκης, απολυμένος παράνομα από την τράπεζα των Μηχανικών Attica bank, μαζί με Μηχανικούς που δε το βάζουν κάτω.
Τηλ : 6977-913-924


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου