Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Οι γερμανοτσολιάδες της ΕΛΣΤΑΤ, έκαναν πάλι απάτη ;

Κάποιος από τους δύο είναι απατεώνας. Είτε η ΕΛΣΤΑΤ είτε ο ο ΟΑΕΔ καθώς, το 16% δεν ισούται με 24%
Το 2009 επί ΠΑΣΟΚ :
η ΕΛΣΤΑΤ προσμετρώντας ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των οφειλών (;) της Χώρας μας (: βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες, αλλά ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ) ως "άμεσες οφειλές", έδωσε το έναυσμα και το περιθώριο στο πληρωμένο τομάρι τον ΓΑΠ να καλέσει τον διεθνή τοκογλύφος με την επωνυμία IMF (ΔΝΤ).

Το 2020 επί ΝΔ :
  • Η ΕΛΣΤΑΤ (που εποπτεύεται από τον Σταϊκούρα) ανακοίνωσε ανέργους που αριθμούν ~746 χιλιάδες συμπολίτες μας, με ποσοστιαία ανεργία στο ~16% (βλέπε σχετικά κάνοντας κλικ εδώ), την ίδια ώρα που
  • ο ΟΑΕΔ (που εποπτεύεται από τον Βρούτση) ανήγγειλε, για την ίδια περίοδο, ανέργους που αριθμούν ~1.130.000 συμπολίτες μας, με ποσοστιαία ανεργία στο ~24% (βλέπε σχετικά κάνοντας κλικ εδώ).

Υπενθυμίζεται ότι στους ανέργους δεν προσμετρώνται οι ... εργαζόμενοι των
4ώρων και των ... μισθών των 250-430 €/μήνα.
Όπως δεν προσμετρώνται και οι εκατοντάδες χιλιάδων Ελλήνων, που μετανάστευσαν ! 

Και όλα αυτά την ώρα που το Ελληνικό κράτος και η Ελληνική Κοινωνία απογυμνώνεται από την Περιουσία ΤΗΣ (αεροδρόμια, λιμάνια, Εθνικές οδοί, τραίνα, τηλεπικοινωνίες, ρεύμα και οσονούπω και από Ταχυδρομεία [που παραδίδουν ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ μέσα από τις ταχυμεταφορές τους, ενόσω οι ιδιωτικές εταιρείες σε 15-20 ημέρες]).
Κατόπιν αυτών, παρακαλείσθε να χορτάσετε με τα : "ευτυχώς είμαστε στην Ε.Ε. και έχουμε ως νόμισμα το €", ενώ αναμένουμε την Μιράντα Ξαφά να υπερασπιστεί εκ νέου την ΕΛΣΤΑΤ...

Τα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία μας θύμισαν τον Κων. Μητσοτάκη και την ρήση του "μηδέν + μηδέν = 14%". 


Επιστάτης

Υγ : μετά το lockdown, σε τι ποσοστό θα ανέλθει η στατιστική παρατήρηση της ανεργίας ; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου